Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után a nők miért...

Szakítás után a nők miért szakítják meg teljes mértékben a kapcsolatot előző párjukkal?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, hogy szakítás után teljes mértékben megszakadt a kapcsolat köztem és volt párom között. Ha belegondolok, hogy milyen szintig voltunk benne egymás életében, eléggé bizarr érzés, hogy egyszer csak semmi kommunikáció nincs. Semmi extra nem történt a szakításon kívül, ezt több párkapcsolat után észrevettem, ahogy azt is, hogy ha valami nem stimmel a kapcsolattal a nők inkább nem mondanak semmit. Mindig van egy nagy csönd és kész. Ez mi?! Amíg együtt voltunk, mindenhez közünk volt egymással kapcsolatban, ismertük a másikat, majd szakítás után már azt se tudtam ki az a nő velem szemben, annyira más volt. Ha valaki felismeri a jelenséget és esetleg a választ is tudja, kérem, ossza meg velem, mert nagyon érdekelne.
2011. dec. 24. 18:43
1 2 3
 11/22 tetro ***** válasza:
nekem szinte az összes exemmel mindennapi kapcsolatom van. az egyik most küldött levelet képekkel, hogy megszült reggel :D az egyik most nálam lakott hónapokig, egy meg nekem dolgozik...
2011. dec. 24. 19:00
 12/22 anonim ***** válasza:
már kezdtem félni,hogy én vagyok ilyen hülye egyedül,aki szeretné attól függetlenül az előző párjával tartani a kapcsolat,és nem azért mert érez iránta,de néha jó lett volna tudni róla.Sikerült is de mindig mikor már nem velem volt,akkor is volt náluk veszekedés,így megszakította velem a kapcsolatot.Sztem tök jól gondolkodsz.Amúgy lány vagyok.
2011. dec. 24. 19:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és szeretném tudni majd, ha esetleg szakítok párommal, hogy mi van vele. (mondjuk ez lehet függ majd, hogy miért történik a szakítás)

Persze nem biztos, hogy szinte azonnal menne, de tuti, hogy pár hónap után már túl lennék rajta és érdekelne az élete.

Nekem is furcsa lenne, ha nem lenne semmilyen szintű kommunikáció, kis apróság, semmi extra (néha egy mail, vagy telefonbeszélgetés) hisz már hatodik éve együtt vagyunk, totál egyek lettünk. :)

Bocsi, ha hülyén fogalmaztam, elég beteg vagyok. :(

22/L

2011. dec. 24. 22:47
 14/22 anonim ***** válasza:

hát, nálam az az extől, és a szakítástól függ. van, akit nem akarok látni, én szakítottam vele, mert összevissza hazudozott, bunkó volt velem, stb. mást azért nem, mert szintén nem volt őszinte, és egyik napról a másikra szakított velem. és olyan dolgokat hozott fel okként, amit addig egyszer se mondta, hogy baja lenne velük. gyakorlatilag hétvégén még minden olyan volt, mint máskor, szerdán meg közölte, hogy vége. és úgy gondolta hogy majd tartjuk a kapcsolatot, majd járok továbbra is hozzá. hát nem.

mással viszont jóban vagyok, egyszerűen azért, mert nem a fenti módon lett vége...s nem alázott meg, nem volt bunkó, nem csapott be, stb.

2011. dec. 24. 23:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs ok arra, hogy az ember egy kapcsolat után ne maradjon ember. Ha már nincs semmi két ember között, attól még miért kell halottnak tettetni magát valamelyik félnek?
2011. dec. 25. 12:02
 16/22 anonim ***** válasza:
az előző vagyok. pl. azért, mert haragszom rá. mert nem volt őszinte. te akarnál olyan emberrel kapcsolatot tartani, aki folyamatosan átvert, hazudozott, becsapott, nem volt őszinte? mert én nem. aki nem ilyen, azzal tartom a kapcsolatot. aki nem volt tisztességes, azzal nem. őszintétlen barátokra nincs szükségem. ilyen egyszerű.
2011. dec. 25. 12:20
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nőként válaszolok. Az exekkel néha tartom a kapcsolatot, leginkább ők keresnek meg, vagyis 2 ilyen van, de én léptem ki a kapcsolatokból, tudom, hogy azóta nincs tartós kapcsolatuk, így a beszélgetés végén a megérzésem igazolást nyer, akarnak valamit. Nincs kimondva, de miért hívnak moziba, vagy ide-oda,ha tudják, márpedig tudják, hogy komoly kapcsolatom van? Őszinte leszek, különösképpen nem vagyok rájuk kíváncsi. Visszatekintve sajnos bánom őket, bár tudom, hogy életem részei voltak, de az egyik meg is ütött, ezután szakítottam, és elvárja, hogy mi még találkozzunk? Nem,nem érdekel mi van vele, én boldog vagyok már, egy rendes ember oldalán, a velük való kapcsolat hiba volt, mindenki óvott tőle. Ráadásul meg is vannak sértődve, hogy visszautasítom őket, számomra ez nevetséges, valamint az is elárul valamit, hogy azóta senki nem veszi komolyan őket. Valamint minden szakításnál sérül az egyik fél, akinek a sebei feltépődnek, ha újra beszél a másikkal. A saját kapcsolataidban gondold át, tettél-e olyat, ami miatt ők bánnak téged, megsértetted-e őket. De lehet, hogy az új kapcsolatuk tiltja az exével való kapcsolattartást, ez sem lenne meglepő.

2011. dec. 25. 12:52
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem azokra az esetekre gondoltam, amikor a férfi agresszív volt, meg hazudozós, hanem a sima szakításokra.

Köszönöm a választ. Szerintem ezek a meccsek belül kell hogy eldőljenek. Egy nőnek tudnia kell kezelni a közeledést, mindegy, hogy az idegentől, vagy extől érkezik. Ettől még lehet kommunikálni a másikkal. Legalábbis én így gondolom. Ismerek nőket, akik nem félnek az ilyen szituktól, de nem is történik semmi, ha nem akarják.

A másik dolgon meglepődtem eléggé. Az új pasik tiltják a kapcsolattartást? Az meg hogy? Komoly önbizalomhiány lehet azokon a portákon...ja, és bizalomhiány. Pedig nem ezen múlik. Ez olyan, mintha tulajdonaként rendelkezne vele. Az megint más, ha a nő nem akarja...na ez már egy újabb kérdés lehet.

2011. dec. 25. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
na, nekem pl. pont az egyik ex, akivel nem tartom a szakítás óta a kapcsolatot, mert én nem akarom, (ő akarta), akadt ki azon, mikor még együtt voltunk, hogy miért vagyok jóba az elődjével... de vele tartsam a kapcsolatot szakítás után...
2011. dec. 26. 00:05
 20/22 anonim válasza:

Engem most december elején hagyott el a párom 5 és fél év után. Viszont mivel augusztusban született egy gyermekünk, így rendszeresen hív, és a gyereket is látni akarja, ami természetes. Én a mai napig nagyon szeretem őt. Indok nélkül ment el.

Sajnos így, hogy rendszeresen beszélnem és találkoznom kell vele, nem tudom magam túltenni a dolgon. Bár megtehetném, hogy minden kapcsolatot megszakítok vele. Akkor idővel talán tovább tudnék lépni. De így nem megy...

2011. dec. 31. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!