Nagyon szemét vagyok?
apám nagybátyja van nálunk,de amióta megjöttek,nem akarok lemenni,hogy találkozzunk
nem azért,mert utálnám,vagy valami,csak eleve gyűlölöm,ha megpuszilnak,főleg,ha öreg emberek
amikor legutoljára találkoztunk,akkor is megpuszilt,és tiszta nyál voltam
nem tudom,mások hogy vannak vele,de nekem már a gyomrom is felfordul az ilyen dolgoktól,amikor valakinek a nyála hozzám ér...fúj..
viszont ha nem megyek a rokonokkal puszilkózni,a szüleim lecsesznek,hogy milyen szemét egy nem tudom micsoda vagyok,meg ilyenek
de basszus,ezt miért nem lehet elintézni egy kézfogással vagy valami olyasmivel amitől nem leszek nyálas???
hogy intézzem el,hogy nekem is és nekik is jó legyen?
14l
Szia!
Első vagyok. Köszönöm a jókívánságaidat, nagyon kedves vagy.:)
A többi hozzászólónak pedig azt köszönöm, hogy egyetértenek velem és nekik tényleg Boldog Karácsonyt kívánok!:)
Nem muszáj puszilkodni és nem is az ajándékokról van szó.
Minden nemzetnek más a szeretetkinyilvánítása. Nyugodtan mond meg h nem szeretsz nyálas lenni. Ellenben egy óriási öleléssel kimutathatod ugyanúgy a szeretetedet. (vagy bármi mással ami u.a-t érezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!