Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szemét vagyok?

Nagyon szemét vagyok?

Figyelt kérdés

apám nagybátyja van nálunk,de amióta megjöttek,nem akarok lemenni,hogy találkozzunk

nem azért,mert utálnám,vagy valami,csak eleve gyűlölöm,ha megpuszilnak,főleg,ha öreg emberek

amikor legutoljára találkoztunk,akkor is megpuszilt,és tiszta nyál voltam

nem tudom,mások hogy vannak vele,de nekem már a gyomrom is felfordul az ilyen dolgoktól,amikor valakinek a nyála hozzám ér...fúj..

viszont ha nem megyek a rokonokkal puszilkózni,a szüleim lecsesznek,hogy milyen szemét egy nem tudom micsoda vagyok,meg ilyenek

de basszus,ezt miért nem lehet elintézni egy kézfogással vagy valami olyasmivel amitől nem leszek nyálas???

hogy intézzem el,hogy nekem is és nekik is jó legyen?

14l

2011. dec. 25. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első vagyok. Köszönöm a jókívánságaidat, nagyon kedves vagy.:)

A többi hozzászólónak pedig azt köszönöm, hogy egyetértenek velem és nekik tényleg Boldog Karácsonyt kívánok!:)

2011. dec. 25. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11:32 ez jó volt XD
2011. dec. 25. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
De az is lehet ám, hogy anyuci kihúzta a netet. :D
2011. dec. 25. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:
és mi lesz akkor ha férfi nemiszerv lesz a szádban?
2011. dec. 25. 13:04
 15/16 anonim válasza:
Egy nyomi vagy.... Én is irtóztam az egésztől... mikor kiderült milyen beteg a mamám.... Hát rohadtul nem érdekelt a nyálas dolog, ott öleltem ahol értem, annyit beszéltem amennyit tudtam vele, ő Szombathelyen él, én Sopronban :( (15/L)
2011. dec. 25. 18:54
 16/16 anonim válasza:

Nem muszáj puszilkodni és nem is az ajándékokról van szó.

Minden nemzetnek más a szeretetkinyilvánítása. Nyugodtan mond meg h nem szeretsz nyálas lenni. Ellenben egy óriási öleléssel kimutathatod ugyanúgy a szeretetedet. (vagy bármi mással ami u.a-t érezteti.

2012. jan. 20. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!