Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha nem töltöttük...

Normális, ha nem töltöttük együtt a karácsonyt a párommal?

Figyelt kérdés
A párom és én nem lakunk együtt, sőt még egy városban sem. De azért hetente, kéthetente találkozunk. Már 2 éve együtt vagyunk, és a jövőben tervezzük az összeköltözést is. Én egyedül élek, ő a családjával. Szerintetek jogosan esik nekem rosszul, hogy ő a családjával töltötte a karácsonyt és nem velem? Vagy ha nem vagyunk házasok, nem vagyunk egy család, normális, hogy nincs is velem karácsonykor.... ?
2011. dec. 25. 02:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem akarlak megsérteni, de a leírtak alapján a párodnak csak huszadrangú személy vagy az életében, magyarul nem igazán érdekli, minek örülnél, mi lenne jó neked, kizárólag magával foglalkozik. Én biztos elgondolkodnék, mit is akarok egy ilyen embertől hosszú távon.

2011. dec. 25. 22:32
 22/27 anonim ***** válasza:
*utolsó előtti
2011. dec. 25. 22:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Igaza van a 20as válaszolónak

Ha egyedül vagyok,kinyitom a számat hogy drágám,x idő után együttlakástól függetlenül,de szeretném veled tölteni a karácsonyt,illetve a rokonokkal.

Ha párom és az anyukája nem mondja már előtte egy hónappal hogy 26-án a nagy családi ebéden hol az én helyem (ültetés van,hiába csak 15 fő),és hogy ha addig nem békülök ki a szüleimmel akkor ott a helyem velük szenteste,akkor kinyitom a szám és megkérdezem hogy velük tölthetem-e.

18-as voltam

2011. dec. 25. 23:41
 24/27 anonim ***** válasza:

19-es vagyok. Az utolsónak üzenem, hogy van valami abban, amit ír. Nekem legnagyobb hibám, hogy nem szólok, ha nem tetszik valami, mert félek, hogy veszekedés lesz belőle. Ebből viszont az keletkezik, hogy hónapokig csak fojtom vissza magamba a problémákat, aztán meg egy pillanatban felrobbanok és néznek rám nagy szemekkel, hogy "Ennek eddig semmi baja nem volt, most mi ez a hiszti?"

Szóval igen, nagy igazság, hogy mindent meg kell beszélni, viszont ugyanakkor azt is gondolom, hogy ha egy felnőtt ember figyelmét fel kell hívni arra, hogy a karácsonyt az ember együtt szeretné tölteni a párjával, ott már gondok vannak. Ergo ha csak azért van velem a párom ünnepekkor, mert én kibalhéztam magamnak, akkor inkább hagyjuk.

2011. dec. 25. 23:50
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19-es, itt a huszas.

Ha elfogadsz egy jótanácsot egy negyvenéves nőtől, 17 év együttéléssel (ebből 15 házasság), egy férjjel, három kölyökkel, két kutyával és egy akváriummal...

A karácsony a pasik nagy többségének nyíg. Utálják. Utálják, hogy a sportújság nem fér el az adventi koszorútól az asztalon, utálják, hogy sorbaállhatnak élő pontyért, akit ráadásul ők is fognak kupán vágni és kibelezni. Utálják, hogy cepelhetik haza a fát, faraghatják bele a talpba, kerülgethetik a potyogó tűleveleket és hallgathatják 3 napig a rokonokat. Utálják, hogy agyalni kell már megint az ajándékokon.

Nekik ez nem ünnep, hanem szenvedés. Nem készülnek rá, nem érdekli őket. Ebből csak a nők csinálnak felhajtást.

Igen, egy pasinak fel kell hívni a figyelmét arra, hogy mit szeretnél karácsonykor. Mert ők - szívük szerint - a naptárból is törölnék, hacsak nincs vallásos elhivatottság a karácsony megünneplésére, és három napos ünnepélyes tévé előtti sörözéssel ünnepelnék.

Higgy nekem!!

2011. dec. 26. 00:18
 26/27 anonim ***** válasza:

12-26 00:18

Egy nagy zöld kéz! :)

Hogy én miért nem találok magamnak egy ilyen kedves, megértő asszonyt...

2011. dec. 29. 07:52
 27/27 anonim ***** válasza:
41%

3-as válaszoló te mekkora tirpák lehetsz az életben is.Mi 10 éve vagyunk együtt a párommal,de nem házasodtunk össze,akkor mi is csak szimplán járunk igaz,nem vagyunk igazi család.Mekkora egy ökör vagy!

Tisztelt kérdező!nem irigyellek a kapcsolatod miatt,ez a hetente kéthetente találkozunk,nem hangzik túl jól,és szerintem ennyi idős kapcsolatban,igen már elengedhetetlen,hogy együtt töltsétek a karácsonyt.Hiszen összetartoztok,és ez a szeretet ünnepe,amit azokkal a személyekkel töltünk akiket szeretünk.Nem értem,hogy a párod családja miért nem hívott meg,vagy a párod miért nem veled tölti ezt a fontos estét.hiszen a családjával,él velük az év 365 napján találkozhat,veled meg alkalmanként.Én ezt nem találom normálisnak.

2013. márc. 23. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!