Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen? 1 héttel Karácsony előtt szakított velem a pasim hogy ő már nem úgy szeret mint régen.1 éve voltunk együtt. Nem haraggal váltunk el, de eszébe nem jutott egy boldog karácsonyt kívánni.25/L
én anno karácsony előtt dobtam a pasimat, írtam neki, h boldog karácsonyt, erre meg elküldött a búsba a következő smsben...
amúgy ezen ne húzd fel magad, csak találsz vmi normálisabb pasit...
Nem a legjobb pont a Szeretet ünnepe előtt szakítani :S :( Az otthonülésről, és a kapcsolatért tenni kell dolgokról annyit, h kell kikapcsolódás(közös progikat értem pl: mozizás, pizzázás, sétálás, fürdőzés, bulizás stb) és otthonülős beszélgetés is, amikor meghitten ismeritek meg egymást, mert a túlzások nem jók: túlságosan otthon ülni, alig kimozdulni, és a túlzott bulizás, utazgatás, kirándulás sem jó! Egyensúlyt kell teremteni és terveket kell készíteni, h mikor mit csináltok, hova mentek!!!!! Szurkolok a mihamarabbi új kapcsolatért!!!
20/L
Szerintem örülj. Az, hogy végleg megszakította veled a kapcsolatot, nem olyan nagy baj szerintem. Vedd úgy a szakítást, mint egy utolsó ajándékot tőle, hiszen nem hiteget tovább megadja az esélyt, hogy találj egy olyan pasit, akivel többre viheted.
Kicsit nagyon bunkó, hogy azért egy Boldog Karácsony nem fért bele, de szerintem most azért akar minden áron elhatárolódni tőled, mert most kezdi érezni, hogy szar egyedül, de ugye makacs és nem akar/vagy nem tud már visszatáncolni/
Felejtsd el és keress valakit, aki nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!