Családom a TV előtt kockul, én meg unatkozom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Délelőtt segítettem a főzésben,most unatkozom,ahelyett,hogy beszélgetnénk nyugisan,anyáék az idióta unalmas filmeket nézik a tv-ben egész délután.Én zenét hallgattam,de már meguntam,Van valaki hasonló helyzetben?Mit csinálajk,hogy ne aludjak el,szeretnék éjféli misére menni,de tartok tőle,hogy elalszom addigrA.2011. dec. 24. 19:45
2/15 anonim válasza:
Van társas játékod,fogd és menj ki a családhoz,vagy csak simán beszélgess velük....
3/15 anonim válasza:
Én ma délután 2ig kisem másztam a konyhából, mert ugye karácsonykor én is szoktam főzni, és halászlevet csak én tudok csinálni, olyat amilyet a nagyapám tudott régen, volt vele meló már reggel 7kor kezdtem el csinálni, meg ugye közben a megrendelt süteményekért is el kellett mennem ami szintén fél óra volt. Most hogy a vendégek elmentek inkább netezek meg karácsonyi jókívánságokat gyűjtök, pontosan ezért is vagyok ezen az oldalon,hogy kicsit kikapcsolódjak és kíváncsiskodjak. Meg fél 9 re megyek a barátnőmért mert meglett beszélve hogy ma itt alszik és holnap együtt karácsonyozunk majd :) Szóval lesz még dolgom bőven.
4/15 anonim válasza:
Persze, mise előtt maszturbálni fog. GONDOLKODJ MÁR! meg egyébként is. -.-
Kedves Kérdező, menj ki a családodhoz, kapcsolódj a filmbe, kérdezősködj a filmről, vagy kérdezd meg, nem mentek-e egyet sétálni, pakolj tálcára sütit, vidd ki nekik, hátha elkezdtek beszélgetni. :)
5/15 A kérdező kommentje:
megpróbáltam mindent,de csak a tv-t nézik,köszönöm az értelmesebb válaszokat
2011. dec. 24. 19:53
6/15 anonim válasza:
6/8-as vagyok.
Nyomd le a villanyórát!! :))))
Na de tényleg. Nem tudom. :S Fiú vagy, vagy lány? Hány éves?
7/15 A kérdező kommentje:
12/l
2011. dec. 24. 19:58
8/15 anonim válasza:
harmadiknak van igaza:)olvass:)vagy keress valami új zenét.milyen zenét szeretsz,kérdező?bocsi az offért.linkeljek hogy én miket hallgatok?
9/15 A kérdező kommentje:
köszi,utolsó,mindegí milyen zene,csak hangualtos legyen,és magyar,vagy szlovák
2011. dec. 24. 20:03
10/15 anonim válasza:
Az én családom is tévézik.. Ha gondolod beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!