Mit csinálnál ha nem kapnál ajándékot karácsonyra a párodtól?
Együtt vagyunk 3 éve. Most úgy néz ki nem kapok semmit, mert hónapok óta munkanélküli és nincs rá pénze. Ő már megkapta az ajándékát tőlem. Egy szép pulóvert. Örült is neki nagyon, de mondogatta hogy nem tudja én mit kapok és miből. Tegnap rákérdeztem hogy én mit fogok kapni, (napok óta direkt nem hoztam fel a témát) és azt mondta semmit mert nincs pénze. Tudja hogy rosszul esik és nagyon égő ez neki blabla...
Nos, én elhiszem hogy nincs pénze, nem is arról szól ez hogy több ezer forintos ajándékot kapjak, de ha igazán szeret engem akkor kitalál valamit azért nem? Akár kézzel készít nekem valamit. A lényeg hogy érezzem számítok neki. Tegnap kicsit mérges lettem és csalódott, ezt látta is rajtam. Akkor látványosan el kezdett gondolkodni hogy oldja meg a helyzetet. Reggel meg már kapom az sms-t hogy megvan az ajándék. Most hogy ha én ezt fel se hozom neki akkor meg nem is kapok semmit? Már így is úgyis el lett cseszve a kedvem mert tudom hogy nem magától vett ajándékot hanem mert én csalódott lettem. Ti hogy reagálnátok?
Hát tudod januártól én is munkanélküli leszek. Ráadásul kicsi gyerekkel. Én sem vettem ajándékot, mert nincs rá keret. Érdekes módon a párom elég felnőtt ahhoz, hogy ezért ne csesztessen, mint egy dacos hisztis gyerek.
Megérti, hogy nincs és kész. Ettől függetlenül szép a karácsonyunk, mert szeretjük egymást, és kitartunk egymás mellett. S a legfontosabb a gyerkőc azért ha kicsi ajándékot is, de kap. Mert neki még az ajándék a lényeg...
Úgy látszik néhány felnőtt is képes magát ilyenen felfújni :D
kedves kérdező, honnan tudod, hogy nem kaptálvolna egy lapot vagy valamit? Karácsony este malesz. De te már napokkal ezelőtt hisztiztél, hogy mit kapsz.
Bocs, én nő vagyok, de ha én lennék a barátod páros lábbal rugnálak ki. Aki ilyenért nekiállhisztizni,az mit fog csinálni később, ha igazi problémák lesznek?
Mi sem adunk egymásnak, mivel mind2en első éves egyetemisták vagyunk, így nincs semmi állandó jövedelmünk. Ezért ahelyett h mindenféle haszontalan dologra spórolnánk, elmentünk kedvenc helyünkre forró csokizni (ott volt az 1. randink:) ), aztán összebújtunk és karácsonyi filmeket néztünk meg :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!