Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha nem kapnál...

Mit csinálnál ha nem kapnál ajándékot karácsonyra a párodtól?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 3 éve. Most úgy néz ki nem kapok semmit, mert hónapok óta munkanélküli és nincs rá pénze. Ő már megkapta az ajándékát tőlem. Egy szép pulóvert. Örült is neki nagyon, de mondogatta hogy nem tudja én mit kapok és miből. Tegnap rákérdeztem hogy én mit fogok kapni, (napok óta direkt nem hoztam fel a témát) és azt mondta semmit mert nincs pénze. Tudja hogy rosszul esik és nagyon égő ez neki blabla...

Nos, én elhiszem hogy nincs pénze, nem is arról szól ez hogy több ezer forintos ajándékot kapjak, de ha igazán szeret engem akkor kitalál valamit azért nem? Akár kézzel készít nekem valamit. A lényeg hogy érezzem számítok neki. Tegnap kicsit mérges lettem és csalódott, ezt látta is rajtam. Akkor látványosan el kezdett gondolkodni hogy oldja meg a helyzetet. Reggel meg már kapom az sms-t hogy megvan az ajándék. Most hogy ha én ezt fel se hozom neki akkor meg nem is kapok semmit? Már így is úgyis el lett cseszve a kedvem mert tudom hogy nem magától vett ajándékot hanem mert én csalódott lettem. Ti hogy reagálnátok?

2011. dec. 24. 12:28
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
44%
Rosszul esne persze, de ettől független megértem, hogy nincs pénze.
2011. dec. 24. 14:10
 32/47 anonim ***** válasza:
69%
Boldog Karácsonyt neked is! :)
2011. dec. 24. 14:15
 33/47 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, nálunk alap, hogy ünnepekre, meg egyéb alkalmakra nem veszünk semmit. Mindig inkább közös programot, romantikázást tervezünk be, iszogatunk, és örülünk egymásnak. Szülinapokra is csak finomakat sütünk egymásnak, esetleg ha épp feltámad a kreativitásom, én készítek valami kis személyes meglepetést, de mindig nem lehet azt sem, mert jelentőségét veszítené.

Persze mindez ez azért van így nálunk, mert hétköznapokon annyi apróságot kapunk a másiktól csak úgy, hogy ilyenkor értelmetlen lenne, meg egyikünk sem érez késztetést ajándékozásra.

23/N

2011. dec. 24. 14:31
 34/47 anonim ***** válasza:
75%
Ó te jó ég! Iszonyat butus vagy. Ha tudtad, hogy nincs pénze miért vettél neki ajándékot? Szerinted, hogy érezte magát? Jól tudtad, hogy nincs munkája, miből venne neked bármit is?
2011. dec. 24. 14:51
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te honnan tudod, hogy valami aprósággal nem készült?Most mondja azt, hogy saját kezűleg csinált valamit? Értem mit mondasz, de szerintem arra is húztad volna a szád.Gondolom ha lenne pénze, biztos venne nagy ajándékot, de nincs, és ez is épp elég rossz neki.
2011. dec. 24. 14:58
 36/47 anonim ***** válasza:
77%

Az én párom tavaly volt ebben a helyzetben, elmondta, hogy a szüleinek kellett segítenie, bár dolgozik, de minden pénzét hazaadta. Ennek ellenére rajzolt nekem egy szép karácsonyi üdvözlőlapot, és én jobban örültem neki, mint az ékszernek, amit előző karácsonyra kaptam tőle.

Képzeld: most lesz Szenteste, de még nem kaptam a páromtól ajándékot az idén sem. Mi az oka? Postán küldte Amerikából, és még nem ért ide. Most én is hisztizzek? Nem fogok, mert nem vagyok már ötéves. Ha nem ma kaptam meg, akkor majd megkapom később.

A te párodnak nem volt pénze. Valószínűleg most tényleg kölcsönkért valakitől, csak hogy vehessen neked valamit. Te már előre eldöntötted, hogy ennek sem fogsz örülni. Holott ezzel mutatja, mennyire fontos vagy neki.

Ez a "semmit nem kapsz" meg kétesélyes. Apám is kérdezgeti a családot, hogy ő mit kap. Most mondjam meg neki? Hát azt szoktam mondani, hogy nem kap semmit. Pedig kap valamit, természetesen, de hát nem képzeli, hogy elárulom. Hülye kérdésre hülye választ.

2011. dec. 24. 15:11
 37/47 anonim ***** válasza:
40%

Nem azért,de én egyetértek a kérdezővel. Pénz nélkül is lehet ajándékot szerezni,csak akarás kérdése az egész pl.lehúzhatta volna a kérdező kedvenc zenéit,filmeit,közös fényképeiket és rárakta volna egy cd-re,romantikus vacsora(manapság már a férfiaknak sem szégyen főzni)vagy valami szexuális jellegű dolog is lehet szép ajándék. Itt az oldalon is rengeteg ötlet volt már h mit lehet adni karácsonykor pénz nélkül.

Úgynézki a pasi még csak a fáradságot sem vette h valamit kitaláljon.

2011. dec. 24. 15:12
 38/47 anonim ***** válasza:
34%
a legszörnyűbb ebben, hogy nem MI nem értjük, hanem hogy TE nem érted MÉG MINDiG!
2011. dec. 24. 15:23
 39/47 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok.

Tudjátok, engem nem azzal tett volna boldoggá hogy vesz egy 10.000 Ft-os ékszert vagy valami drága felsőt...

Én annak is örülök, ha készít valamit, vagy egy 100Ft-os boltból hoz nekem ajándékot. Nem a pénzen és az ajándék értékén van a hangsúly.

Én azért vagyok csalódott, mert magától még a fáradtságot sem vette, hogy meglepjen. Most, hogy tudom hogy már megvan az ajándék, nem vagyok boldogabb ugyanis NEM MAGÁTÓL VETTE!

Én mindenféleképp meg akartam őt ajándékozni, mert szeretek adni. Csak az ő részéről még a szándékot sem láttam hogy örömet okozzon valami aprósággal. Ennyi. Lehet osztani, utálni, de ami rosszul esik az rosszul esik.

Azt még azért hozzátenném a dologhoz, hogy ő már hetekkel ezelőtt kijelentette, hogy nem fog velem kettesben szilveszterezni, hanem el KELL mennünk valami puccos szórakozóhelyre. Na és kinek a pénzén? Így már nem visszatetsző a dolog??

2011. dec. 24. 15:23
 40/47 A kérdező kommentje:

Na? Erre már nem reagál senki mi?

Hisz úgy szeretik itt az emberek leoltani a másikat, de persze ilyenkor már nagy a csend!

2011. dec. 24. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!