Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha nem kapnál...

Mit csinálnál ha nem kapnál ajándékot karácsonyra a párodtól?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 3 éve. Most úgy néz ki nem kapok semmit, mert hónapok óta munkanélküli és nincs rá pénze. Ő már megkapta az ajándékát tőlem. Egy szép pulóvert. Örült is neki nagyon, de mondogatta hogy nem tudja én mit kapok és miből. Tegnap rákérdeztem hogy én mit fogok kapni, (napok óta direkt nem hoztam fel a témát) és azt mondta semmit mert nincs pénze. Tudja hogy rosszul esik és nagyon égő ez neki blabla...

Nos, én elhiszem hogy nincs pénze, nem is arról szól ez hogy több ezer forintos ajándékot kapjak, de ha igazán szeret engem akkor kitalál valamit azért nem? Akár kézzel készít nekem valamit. A lényeg hogy érezzem számítok neki. Tegnap kicsit mérges lettem és csalódott, ezt látta is rajtam. Akkor látványosan el kezdett gondolkodni hogy oldja meg a helyzetet. Reggel meg már kapom az sms-t hogy megvan az ajándék. Most hogy ha én ezt fel se hozom neki akkor meg nem is kapok semmit? Már így is úgyis el lett cseszve a kedvem mert tudom hogy nem magától vett ajándékot hanem mert én csalódott lettem. Ti hogy reagálnátok?

2011. dec. 24. 12:28
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
83%
De értem. Kiharcoltad szerencsétlentől az ajándékot. Ahelyett, hogy szép csendben beletörődtél volna, hogy nincs munkája és pénze se, így idén nincs ajándék. Van helyette szerelmed, akihez bújhatsz, aki melletted van karácsonykor. Ehelyett te mint egy 5 éves kisgyerek bűntudatot ébresztettél benne, és kiharcoltad, hogy vegyen valamit, aminek lehet, hogy nem is fogsz örülni, de legalább az utolsó fillérjét is rád költötte. Ezaz! Erről szól az ünnep, igazad van. Én a helyedben nem is találkoznék vele egész karácsony alatt, mert lesülne a pofámról a bőr...
2011. dec. 24. 13:24
 22/47 anonim ***** válasza:
73%
a férfiak nem így működnek... a nagytöbbségbe semmi kreativitás nem szorult, egyszerűbb nekik megvenni valamit a polcról, mintsem pénz nélkül kitalálni aztán elkészíteni az ajándékot... Én a helyedben megértő lettem volna...se kreativitása se pénze nincs...szegény mit csináljon? 27/nő
2011. dec. 24. 13:26
 23/47 anonim ***** válasza:
66%

Egy igazi tuskó vagy kedves kérdező...

Ha nincs ajándék az se jó, most hogy lett ajándék az se jó.

Nehogy véletlen egy "viszlát" legyen az ajándékod, én azt is megérteném...

2011. dec. 24. 13:32
 24/47 anonim ***** válasza:
70%

13:26

Sot, meg a ferfiak nem szukseg szerint, nem csakis unnepekre ajandekoznak, hanem mikor kedvuk van. Sokszor "csak azert". minden ok nelkul.

2011. dec. 24. 13:35
 25/47 anonim ***** válasza:
68%

Na ezt jó helyre raktátok lányok :)

egy pasi

2011. dec. 24. 13:38
 26/47 anonim ***** válasza:
80%

Pasi,

Csakis a lanyok ertenek a legjobban valaki/valami helyere rakashoz:)

Boldog Karacsonyt!

Jujj, olyan jol erzem magam, omlik belolem a fekete humor.

2011. dec. 24. 13:43
 27/47 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Akkor nem tudjuk meg hány éves vagy?:)

Lehet, hogy most megfogod kapni a kiharcolt ajándékot, de valamibe nem gondoltál bele...ha elmondta neked, hogy nem fogsz kapni, mert nincs pénze...stb, akkor szerinted hirtelen honnan lett neki?! Hogyan is fogalmaztál...érdekes, még is megtudta oldani. Azért, hogy ne duzzogj és csináld a fesztivált valószínű, hogy kölcsönkért valakitől...csak miattad!! De azt is vissza kell ám időben adni. Ha onnan nézed most valószínű, hogy egy felesleges kölcsönbe taszítottad bele:(

Neked jó lesz, ő meg törheti a fejét, hogy miből is adja vissza.

Szomorú, hogy így gondolkozol:( Gondolom ha van munkája és pénze, akkor azért szoktál kapni dolgokat. Igazán lehetnél elnézőbb is.

2011. dec. 24. 13:44
 28/47 anonim ***** válasza:
52%

Nos, én elhiszem hogy nincs pénze, nem is arról szól ez hogy több ezer forintos ajándékot kapjak, de...

de... mégis elvárom tőle, hogy adjon valamit, mert ilyen gyerekes, és önző vagyok.

2011. dec. 24. 13:47
 29/47 anonim ***** válasza:
44%

FromOz

Isten irgalmazzon annak amit te el, illetve helyre pakolsz.

a pasid :))

2011. dec. 24. 13:55
 30/47 anonim ***** válasza:
85%

Ugy igaz! Ferjem is inkabb mosolyog, miota rajott:)

Na megegysze, Boldog Karacsonyt!

2011. dec. 24. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!