Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnál ha nem kapnál...

Mit csinálnál ha nem kapnál ajándékot karácsonyra a párodtól?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk 3 éve. Most úgy néz ki nem kapok semmit, mert hónapok óta munkanélküli és nincs rá pénze. Ő már megkapta az ajándékát tőlem. Egy szép pulóvert. Örült is neki nagyon, de mondogatta hogy nem tudja én mit kapok és miből. Tegnap rákérdeztem hogy én mit fogok kapni, (napok óta direkt nem hoztam fel a témát) és azt mondta semmit mert nincs pénze. Tudja hogy rosszul esik és nagyon égő ez neki blabla...

Nos, én elhiszem hogy nincs pénze, nem is arról szól ez hogy több ezer forintos ajándékot kapjak, de ha igazán szeret engem akkor kitalál valamit azért nem? Akár kézzel készít nekem valamit. A lényeg hogy érezzem számítok neki. Tegnap kicsit mérges lettem és csalódott, ezt látta is rajtam. Akkor látványosan el kezdett gondolkodni hogy oldja meg a helyzetet. Reggel meg már kapom az sms-t hogy megvan az ajándék. Most hogy ha én ezt fel se hozom neki akkor meg nem is kapok semmit? Már így is úgyis el lett cseszve a kedvem mert tudom hogy nem magától vett ajándékot hanem mert én csalódott lettem. Ti hogy reagálnátok?

2011. dec. 24. 12:28
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
67%

Te mekkora bunkó vagy..

Tudod, hogy nincs munkája, és még hisztizel az ajándékért, mint egy 4 éves gyerek... Szerintem ez szánalmas! Nekem is volt már, hogy a párom nem tudott nekem venni semmit, de engem ez hidegen hagy. Sokkal jobban örültem neki hogy velem van, mint hogy kaptam volna egy drága ajándékot. Egyébként ajándékozni nem kötelező, ha kapsz valamit örülj neki, de ha nem akkor ne hisztizz, mint egy ovis.

2011. dec. 24. 12:51
 12/47 anonim ***** válasza:
67%

Olvasd el amit írtál, és gondold végig, hogy ki a "szar alak"! Szerintem neked van szégyellni valód a hozzáállásod miatt! Az ajándék általában meglepetés, nem illik kérdezgetni, hogy kapsz-e valamit. Illetve ha nem tudod megérteni, hogy nincs pénze, emiatt így is sz..ul érzi magát, de ilyenkor is a Te egód a fontos... hát... én lelépnék tőled, de gyorsan!

Gondolkodj el rajta, hogy neked a párod fontos, vagy az ajándék? .....

2011. dec. 24. 12:51
 13/47 anonim ***** válasza:
63%
Tudod nem az ajándékkal tudja az ember kimutatni a szeretetet! Én semmit sem csinálnék, örülök és boldog vagyok, hogy Ő a párom (mi is 3 éve vagyunk együtt!), nekem az a legnagyobb ajándék, hogy szeret és velem szeretné leélni az életét! Egyszóval nekem Ő a legnagyobb ajándék és ennél nagyobbra sosem vágynék! Ha semmi sem kapnék, akkor örülnénk egymásnak. Nem 5 évesek vagyunk, felnőtt emberek. Ha nincs munkája, pénze sincs, akkor egyértelmű, hogy az ajándékot sem várhatod el.
2011. dec. 24. 13:03
 14/47 anonim ***** válasza:
57%

Sztem is bunkóság kérdezgetni hogy mit fogok kapni...

Az én barátponak sincs most pénze,merz voltak egyéb kiadásai és nem is várok tőle semmit.Igaz mondta h vett nekem vmi kis apróságot,de sokkal jobban várom h jöjjön hozzám és vele legyek mint h kapjak vele vmit. Én nem azért várom a karácsonyt h jöjjön,hanem mert én szeretném oda adni az ajándékot neki amit vettem :) már attól boldog vagyok ha neki tetszeni fog :)! Nem az ajándékról szól a karácsony

2011. dec. 24. 13:08
 15/47 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nagyon gáz ahogy gondolkodsz... Szerencsétlen fiú... Én biztos nem rendeznék jelenetet ebből, volt már rá példa, mikor a barátomnak nem volt munkája össz-vissz havi 25 ezerből kellett gazdálkodnia, amiben benne volt a lakhatása is. Mellette alkalmi munkákból keresett magának pénzt kajára. Megbeszéltük, hogy majd ha lesz munka, pénz, akkor bepótoljuk. Most komolyan ez a legnagyobb problémád? Örülj inkább, hogy ott van neked... Másnak még ennie sincs mit karácsonykor. Pl. egyik ismerősöm, még a gyerekei se kíváncsiak rá, mi vittünk neki kaját, hogy legalább ma ne éhezzen...
2011. dec. 24. 13:10
 16/47 anonim ***** válasza:
69%
Remélem 18 év alatti vagy mert maximum így tudom elfogadni hogy valaki ilyen haszonleső szánalmas bunkó legyen.
2011. dec. 24. 13:14
 17/47 anonim ***** válasza:
68%
Nem azért, de kinyomtatni egy kedves üdvözlőlapot és ráírni saját kezűleg valami szép idézetet... Ez semmibe nem kerül, mégis maga a gesztus... Kérdező, én valahol értem mire gondolsz, de abban egyet kell értsek, hogy másrészről viszont ez önző hozzállás is.
2011. dec. 24. 13:15
 18/47 anonim ***** válasza:
69%
A barátomnak van munkája, nekem is van pénzem nyári munkából, mégsem vettünk egymásnak semmit. Egymást tartjuk ajándéknak. Nem hisztiztem volna se egy pulóverért se egy tábla csokiért. Minek? Azt az év bármely napján megvehetem magamnak. Viszont azt a hangulatot, hogy Karácsonykor a szerelmemmel lehetek semmi nem pótolhatja. 17/L
2011. dec. 24. 13:17
 19/47 A kérdező kommentje:
Nem értitek hogy mit mondok!!
2011. dec. 24. 13:18
 20/47 anonim ***** válasza:
80%

En nem kapok iden semmit es en se vettem a paromnak ajandekot.

Megmondtam neki, hogy sajnos nincs penzem ajandekra (meg tanulok), es szeretnem ha o se venne nekem semmit mert az ugy kellemetlen.

Megertette, megbeszeltuk, nem piszkal ezzel, azt mondta, hogy majd jovore ajandek is lesz a sok szeretet melle :)

O ezen nem pattogott, azt mondta, hogy nem fog ezert osszedolni a vilag de megcsak szomoru se lesz mert nem minden az ajandek. Kedves gesztus, termeszetesen orul is neki az ember, de nem ez az elsodleges dolog ami a karacsony kapcsan az eszunkbe jut.

Azert bekes, boldog karacsonyt kivanok kedves Kerdezo! :)

2011. dec. 24. 13:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!