Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra korábban? Én például pár éve kaptam egy úszószemüveget anyámtól, pedig nem is úszom.
Még 2014 karácsonyán a férjem a szüleitől kapott egy fehér fecskés alsógatyát. Akkora volt, hogy max egy 15 éves vékonyabb fiú fenekére ment volna fel, de a férjem amúgy is boxert hord. Ám a legviccesebb az volt az egészben, hogy egy 3 db-os pakk 1/3 része volt, mivel abban "csomagolva" adták át az 1 db-ot.
Jót röhögtünk azon, vajon a másik kettőt a sógora és az após kapta, vagy a férjem kapja azokat a következő két karácsonykor? Az előbbi lehetett a valóság, mert most karácsonykor egy több éves, gyűrött csomagolópapírba bugyolált 2 pár, ránézésre a kínaiban 100-150 ft-ért kapható zoknit kaptunk, 1 párat a férjem, egyet én. Sógornőméknek is ez járt.
Én a karácsonyi zokniktól és olcsó tusfürdőktől akadok ki. Alapból izzadós a lábam, és vékony rövid zoknit hordok télen nyáron, erre a jó comb középig érő prémes zoknik csak úgy érkeznek.
Na meg a nívea, meg fa tusfürdő csomag. Tudom gáz, de volt hogy megkérdeztem az akkori barátőm anyját, hogy a barátnőm öccsének mit adjak, azt mondta valami tusfürdő jó lesz. Vissza adtam ugyan azt amit tőlük kaptam egy éve. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!