Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra korábban? Én például pár éve kaptam egy úszószemüveget anyámtól, pedig nem is úszom.
Exem anyjától egy darálót és egy zacskó diót.Majd amikor indultunk haza,megkért hogy süssek már neki szilveszterre diósat.Aztán januárban kölcsönkérte a darálót hogy az övé elromlott pár hónapja.Azóta is nála van :)
Exemtől sziv alakú szappant kaptam,ötöt.Pedig tudta hogy nem használok csak testápolós tusfürdőt,annyira szárad a bőröm.
Nem karácsony,de ahhoz közeli: nagyimtól mikulásra húsvéti nyuszicsokit kaptam,megmaradt húsvétról
Nem semmi miket írtok, némelyik olyan megmosolyogtató. :)
A mikuláskor megkapott nyuszicsokiról az jut eszembe, hogy mi hárman vagyunk testvérek és a nagymamánk egy időben minden karácsonykor azt csinálta hogy megvettek 1 nagy, vagy 2 átlagos méretű tábla csokit, és azt egyenlően 3 részre osztották valahogy. Egy valakinek 2 kis darab jutott. Most nem azért, de néha elég guszta volt a félbevágott tábla csokikat elhozni...Aztán egy időben mikor váltottak akkor a 2 nővérem rendes tábla csokikat kapott, én meg egy felet mert én vagyok a legkisebb. Ja, akkor voltak a tesóim 17 és 19 évesek, én meg 14. Szóval elbírtam volna egy egész táblával én is.
ezek nagyon jók :D:D
éna nyámtól kaptam rendszeresen tök béna pulcsikat, ráadásul XL vagy XXL méretben pedig 170 cwentimhez voltam 48-50 kiló és XS-es cuccaim voltak, sokszor még azok is kicsit nagyok
mikor felvettem és közöltem vele, hogy anya ez nagyon gáz, megkérdezte, hogy ugyan miért??? legalább eltakarja a ferekad
borzalmas volt
egy ideig könyörögtem neki, hogy ne vegyen nekem ruhát aztán mostanra leesett neki és vagy együtt vesszük vagy karácsonyra mást kapok :) pl hajszárítót mert tönkrement
19L
A második válaszon jót nevettem! Én igaz nem karácsonyra, de a 13. születésnapomra kaptam a nagymamámtól egy 3-5 éves gyerekeknek való játékot. (Amúgy a szülinapom 2 nappal karácsony előtt van, azért gondoltam, hogy azért válaszolok.) :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!