Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra korábban? Én például pár éve kaptam egy úszószemüveget anyámtól, pedig nem is úszom.
Én is kaptam már éneklős bögrét meg világós egeret. Mindig le kellett terítsem egy ruhával mikor filmeztem, mert állandóan világítótt 6 külömböző színben.
Aztonkívűl általában megbeszélt ajándékozás van, sokszor együtt veszem meg anyuval meg a párommal is, lehet így enm olyan izgalmas, de legalább nem költenek felesleges dolgokra.
18 éves unokatestvérem kapott egyszer egy 50+os szemránckrémet
aztán a 9 éves öcsém kapott egyszer a nagymamánktól egy piros női felsőt- mama szerint kisfiúknak való, szüleim szerint uniszex, szerintünk egyértelműen csajos...
én kaptam egyszeregy xxl- es melegítőalsót, amikor xs-es a méretem, illetve előtte egy héttel közöltem, hogy mindennek örülök, csak melegítőt nem akarok látni, mert dőlnek ki a szekrényemből...
kaptam használt bugyit a nagyimtól, úgy túrta. én is felveszek turis cuccot, de azért van egy szint.
kaptam már ilyen kis fa-kerámia tálalót apáéktól, olyan pici, hogy semmire sem jó meg egyetemista vagyok, a fenének kell olyan.
de kaptam 15 évesen hóember alakú kerámialámpást, amibe mécsest kell tenni.
meg a páromtól egy hajcsatot, amin egy hatalmas, piros kockás masni van. hogy azt hogyan gondolta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!