Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a "hisztis" vagy...

Én vagyok a "hisztis" vagy jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
Előző hétvégém azzal telt, hogy kitakarítsam a házat, mert karácsonyra vendégeket hívtunk (férjem rokonai). A férjem egész héten otthon volt, mert ki kellett vennie a megmaradt szabadságát, csak annyit kértem, hogy ne csináljon rumlit. Esküdözött, hogy vigyázni fog. Tegnap mikor hazaértünk a kicsivel anyukáméktól, úgy nézett ki a lakás, mintha bomba robbant volna. Szennyes ruha, mosatlan, edények mindenhol, állott cigi és sörszag, a konyhában is káosz. A férjem pedig békésen ült a gép előtt és játszott. Mikor megkérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolta, közölte, hogy szerinte annyira nem vészes a helyzet, néhány óra alatt meg tudom csinálni (ezen húztam fel magam). Ezek után fogtam magam és a gyerekkel együtt visszajöttünk anyukámékhoz, a férjemnek meg megmondtam, hogy már rohanunk is haza, ha kitakarított és ugyanúgy csillog minden, mint előző hétvégén. Ha nekem néhány óra alatt menne, akkor neki egy nap bőven elég lesz. Persze ezért megkaptam, hogy nem érti miért vagyok ilyen hisztis, ez nem olyan nagy ügy...
2011. dec. 23. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Jogos volt :) és nagyon jól kezelted a helyzetet. :)
2011. dec. 23. 08:46
 12/17 anonim ***** válasza:
92%

Évekkel ezelőtt az én párom is hasonló dolgot tett.De nálunk az tette be nála,hogy nem vettem tudomást arról,hogy a párom is hajnalban kelt,elment dolgozni ő is,és 8 óra munka után amikor kitakarított,nyafogtam neki,hogy mi az hogy este 7 óra és nincs kész még a vacsora..Egy kicsit berágott,és amikor mondta hogy még fél óra míg megfő,akkor is csak nyafogtam,hogy éhes vagyok..Erre a párom,fogta magát,elővett 1 zacskó vattacukrot(éppen vásár volt,és zacskóban árutak vattacukrot,amit eltett nassolásnak) Szóval elővette a vattacukrot,tányérra tette,adott villát mellé,és oda adta,hogy akkor egyek..Majd másnap elém rakott egy kiflit,és párizsit,hogy "na itt az ebéded"

Azt hiszem akkor döbbentem rá,hogy hihetetlenül ostoba,érzéketlen,és bunkó voltam..

Na azóta nem panaszkodom,és sokat segítek neki.Én porszivozom,mert tudom,hogy azt utálja.Hétvégén mindig átveszem a konyhát tőle,és én főzök.

32/F

2011. dec. 23. 09:15
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
ez egyáltalán nem hiszti...kitakarítottál ő összegányota, és még elvárta hogy te csináld meg..
2011. dec. 23. 09:26
 14/17 Antimod ***** válasza:
90%
Férfi létemre azt mondom, hogy nagy paraszt...
2011. dec. 23. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is jól cselekedtél, a helyedben én is ezt tettem volna.

9:15-ösnek pedig elismerésemet szeretném kifejezni, mert nagyon szép dolog, hogy beismeri a hibáit és változtatott rajta.

2011. dec. 23. 09:40
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Szia.

Ez egyáltalán nem hiszti,teljesen jogos volt részedről. Mikor még a volt párommal együtt éltünk,nálunk is volt hasonló. Csili-vili volt minden,sokat takarítottam hogy rend és tisztaság legyen,ráadásul napi 10 óra munka+ 3 óra utazás mellett. Munka után hazamentem,és az egész padló csupa kosz volt,mindenhol szemét. Az exem és pár jó cimborája szánkózni mentek,utána meg nálunk melegedtek. Mikor hazaértem és megláttam én síró görcsöt kaptam. Akkor ő meg elkezdett vigasztalni,hogy csak fel kell mosni,meg letörölni a bútorokat,szőnyeget porszívózni-vagyis kezdhettem elölről az egészet. A legjobban az fájt,hogy nem becsülte meg a munkám. - nem ezért lett az exem :)

2011. dec. 23. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Utolso, sajnalom, Nekem meg pont ezert lett volna az exem, de nagyon gyorsan.
2011. dec. 23. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!