Ha valamelyik családtagotok, gyereketek, tesótok haza viszi az új barátnőjét akkor külső alapján sokat ítéltek meg a lányról?
Nos nagyon félek a bemutatástól. Tudom, hogy van egy sajátos stílusom ami elsőre lehet, hogy negatív pár embernek... de alapból ha megismernek mindenki meglepődik, hogy totál a külsőm ellentéte vagyok.
Szóval elég kis trendmániás vagyok és pl ma egy leopárd mintás miniruha volt rajtam hosszú csizmákkal. De persze vastag fekete harisnya meg nem volt ki mindenem. Hozzá ugye fekete haj, műköröm stb. Páromnak így tetszek meg hát tudja is, hogy nem azaz üresfejű könnyűvérű lány vagyok. De ő is mondta fél mit szólnak majd hozzám mivel a családja csendes és visszafogott, én pedig cserfes és hozzájuk képest feltűnő jelenség vagyok. Egyébként óvónéni. Pluszba jön, hogy 12 évvel fiatalabb vagyok. Mi csináljak szerintetek? Gondoltam rá, hogy nem sminkelek meg kis kosztüm de akkor meg az nem én vagyok és előbb utóbb látni fogják.... félek
Az első benyomás nagyon sokat számít, és kitörölhetetlen.
A trendmániád az első bemutatkozásnál tedd félre mindenképp, és szolidan öltözz fel. Normál smink, sima szép haj. A cserfeskedéssel nincs gond, csak mértékkel :) Ne ülj ott kukán, de ne is beszélj folyamatosan. Majd ha befogadtak, akkor szépen lehet adagolni nekik a saját stílusod, csak előbb érd el azt, hogy megkedveljenek. Ahhoz viszont ez szükséges. Sok szerencsét :)
ilyen esetekbe inkább fogd vissza magad azzal hogy kicsit túlságosan kicsíped magad..
az nem jó ha egy elkényesztetett ... nak látnak.
próbálj kicsit határozottan hozzáálni a dolgokhoz és mutathatnál kicsit több önbizalmat..
de ha lehet azt is inkább mértékkel mert aki nagyon elbízza magát azt gyakran beképzeltnek nevezik..
ha valamit kérdeznek akkor ahhoz ne vázolj fel túl sok mindent.. és ha tudsz akkor próbálj valami ehhez kapcsolódó témában érdeklődni feléjük..
így kevésbé fogják azt hinni hogy te csak magaddal meg a pasiddal törődsz..
sajnálom hogy ilyen hosszú lett meghogy 1,5év után válaszolok.. de remélem hogy ez mindenkinek tanulságos volt akinek szüksége volt rá.. illetve sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!