Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálam az a helyzet hogy az...

Csendesi Milán kérdése:

Nálam az a helyzet hogy az exem terhes lett de ő szeretné nagyon a babát viszont én nem akarom és kérdezném letudok-e mondani róla úgy hogy ne fizessek utána? Csak problémázott állandóan és ott kellett hagynom hogy jobb legyen így!

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 16:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
95%
Ja,ez így egészen más.Szóval Te megcsináltad ezt a gyereket tudatosan.Akkor vállald vazze!!!!!!!!
2011. dec. 22. 19:54
 42/47 anonim ***** válasza:
51%
Manipulálva lettél???Bedrogozott,vagy mi?Szóval tényleg önként vállatad azt a gyereket,csak most meggondoltad magad? Hát nem vagy semmi....Azt még nem mondta senki hogy a nők a terhesség alatt igencsak megkattannak a hormonoktól,lehet hogy most azért nem birod őt elviselni,de ez elmulik!!!
2011. dec. 22. 20:25
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az a motorcrossos csávó?
2011. dec. 22. 20:27
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
A csaj mennyi idős? És mennyi idős terhes?
2011. dec. 28. 16:15
 45/47 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem csak meg akar fogni az ex, és hazudik...

Ha mégse, akkor két választásotok van.

Ha a lány nagyon gyereket akart, akkor valszeg fel is szeretné nevelni. Havi 20-25 ezer ft kell fizetned. Hidd el, ki fogod bírni. (Az apaságihoz ragaszkodj, mert nem biztos, hogy tiéd a baba)

A másik lehetőség, és talán a gyereknek ez lenne a legjobb: örökbeadni. Sok pár vár babára.

Ha ezt az utat választjátok, akkor nagyon fontos a kicsi érdekében, hogy azonnal lemondjatok a szülői jogról, mert csak így kerülhet rögtön szerető kezekbe a pici.

2012. jan. 4. 22:06
 46/47 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy attól, hogy hülye az anya, még a gyerekkel foglalkozhatsz. Elviszed néha fagyizni, játszani, veszel neki ruhákat stb. nem kell kozosen nevelnetek.
2012. jan. 19. 15:25
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ez az egész én akarom ,ő akarta, én nem akarom....

Könyörgöm egy emberi élettel játszadoztok. Csak a gond annyi ,hogy ő nem egy játékbaba hogy most nem akarom és leültetem a sarokba és ha kedvem lesz hozzá majd előveszem újból. Gondolom ha te 20 éves vagy az exed még ennyi sem lehet. Érdemes lenne ezt az egészet átbeszélnetek újból, és esetleg orvos tanácsát is meghallgatni ha esetleg a mégsem akarom változat lenne. Ha pedig mégis megszületik akkor neked is részt kell venned így vagy úgy az egészből, ha másképpen nem hát gyerektartással.

2012. aug. 2. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!