Nálam az a helyzet hogy az exem terhes lett de ő szeretné nagyon a babát viszont én nem akarom és kérdezném letudok-e mondani róla úgy hogy ne fizessek utána? Csak problémázott állandóan és ott kellett hagynom hogy jobb legyen így!
71%os :D atyaaaééég :D te tényleg beteg vagy! :D Itt szó sincs a férfiről, hanem a gyereken van a hangsúly, te agyoniskolázott...
Nos kérdező, hajrá hallgass erre a dilettánsra nyugodtan...
nem tudom kérdező milyen családban nőttél fel, hogy bántak veled, de képzeld el, milyen lett volna apa nélkül, ha anélkül voltál akkor az a szegény gyerek min menne keresztül...ott voltál, megcsináltad a te felelősséged is, ezt a bíróságon is így fogják értékelni! Aztán, ha majd egyszer felkeres, hogy hello én vagyok az akiről lemondtál...tényleg ennyire nem akarod, vagy csak a felelősségtől félsz? Van egy csomó ilyen ffi akar nem akart gyereket, mégis lett és évek után már máshogy gondolják a dolgokat! Hány éves vagy?
(óvszer és gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, tapasztalatból tudom)
Ha nem akarsz gyereket, akkor mondj le róla. A gyerektartást nem tudom, hogy kell-e, de ha teljesen lemondasz, és nem kerül a nevedre, akkor szerintem nem kell.
1. kérdés: lemondhatsz a láthatás jogáról.
2. kérdés: fizetned kell utána, a bíróság megítéli.
3 mosakodásod, amiért leléptél, mikor terhes lett, senkit
nem hat meg.
4. a bíróság egy menetben dönt az apaságról, amikortól a
nevedet viseli a gyereked, ha tetszik, ha nem, és a
gyerektartás összegéről.
5. ha nem akarsz gyereket, nem akkor kell vakarózni,
amikor ott van már a partnered hasában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!