Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálam az a helyzet hogy az...

Csendesi Milán kérdése:

Nálam az a helyzet hogy az exem terhes lett de ő szeretné nagyon a babát viszont én nem akarom és kérdezném letudok-e mondani róla úgy hogy ne fizessek utána? Csak problémázott állandóan és ott kellett hagynom hogy jobb legyen így!

Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 16:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
30%
képes vagy lemondani a saját gyerekedről?? undorító...
2011. dec. 21. 18:31
 22/47 anonim ***** válasza:
30%
Válaszoltam a kérdezőnek, csak mivel szidod itt a nőket, hogy milyen helyzetbe tud hozni egy ártatlan pasit, csak reagáltam, hogy talán nem egészen így van, sőt a kérdezőnek is segítettem, hogy legközelebb ne kerüljön ilyen helyzetbe.
2011. dec. 21. 18:32
 23/47 anonim ***** válasza:
49%

71%os :D atyaaaééég :D te tényleg beteg vagy! :D Itt szó sincs a férfiről, hanem a gyereken van a hangsúly, te agyoniskolázott...

Nos kérdező, hajrá hallgass erre a dilettánsra nyugodtan...

nem tudom kérdező milyen családban nőttél fel, hogy bántak veled, de képzeld el, milyen lett volna apa nélkül, ha anélkül voltál akkor az a szegény gyerek min menne keresztül...ott voltál, megcsináltad a te felelősséged is, ezt a bíróságon is így fogják értékelni! Aztán, ha majd egyszer felkeres, hogy hello én vagyok az akiről lemondtál...tényleg ennyire nem akarod, vagy csak a felelősségtől félsz? Van egy csomó ilyen ffi akar nem akart gyereket, mégis lett és évek után már máshogy gondolják a dolgokat! Hány éves vagy?

2011. dec. 21. 18:35
 24/47 anonim ***** válasza:
49%
*ne
2011. dec. 21. 18:36
 25/47 anonim ***** válasza:
22%

(óvszer és gyógyszer mellett is teherbe lehet esni, tapasztalatból tudom)

Ha nem akarsz gyereket, akkor mondj le róla. A gyerektartást nem tudom, hogy kell-e, de ha teljesen lemondasz, és nem kerül a nevedre, akkor szerintem nem kell.

2011. dec. 21. 18:47
 26/47 anonim ***** válasza:
69%
Igen, teherbe lehet esni, de kicsi rá az esély.
2011. dec. 21. 18:50
 27/47 anonim ***** válasza:
60%
Látom sokan ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnának inkább a kérdezőt fikázzák.Csak azt tudnám, hogy mi alapján?Nem szeretné vállalni a gyereket és kész! Nehogy ti döntsétek már helyette hisz nem is ismeritek. A 71%-os válaszadó ÉRTELMES választ adott bezzeg öt is fikázzátok.Az EXE lett terhes! Szóval ha vállalja ha nem akkor is apa nélkül fog felnőni a gyerek. Valószinű azért nem szeretné vállalni mert tudja, hogy nem normális körülmények között nőne fel , itt beleértve azt is, hogy csak az egyik szülö nevelhetné. Nem ismerjük a kérdező anyagi helyzetét sem az exének, sajnos éppen elég rossz körülmények között élö gyerek él a világban. Az meg szintén egy rossz dum@, hogy elöbb kellett volna gondolkozni. Ezer meg millio gyerek fogant már meg ovszer vagy fogamzásgátló mellett. Ugylátszik itt mindenki csak okoskodni tud de olyanról hogy pearl index még senki nem hallott. Valójában én sem adtam értelmes választ a kérdezőnek de ezt már megtette a 71%-os válaszoló.
2011. dec. 21. 18:57
 28/47 anonim ***** válasza:
39%
Sokan válaszoltak a kérdésre, szinte mindenki. Csak mindenkinek eszébe jut az is, hogy a baj már megtörtént és ezért egy gyerek fog szenvedni. Én nem értem, hogy ha már ott a pici, miért olyan nehéz egy férfinak foglalkoznia vele. Az övé, nemcsak az anyáé. Persze anya a hibás, de akkor is ott van a pici.
2011. dec. 21. 19:02
 29/47 anonim ***** válasza:
59%
Mit vártál? Már fel sem háborodom rajta. Sokan nem értik a "hasznos" és a "nekem tetszik" közti különbséget.
2011. dec. 21. 19:03
 30/47 anonim ***** válasza:
64%

1. kérdés: lemondhatsz a láthatás jogáról.

2. kérdés: fizetned kell utána, a bíróság megítéli.

3 mosakodásod, amiért leléptél, mikor terhes lett, senkit

nem hat meg.

4. a bíróság egy menetben dönt az apaságról, amikortól a

nevedet viseli a gyereked, ha tetszik, ha nem, és a

gyerektartás összegéről.

5. ha nem akarsz gyereket, nem akkor kell vakarózni,

amikor ott van már a partnered hasában.

2011. dec. 21. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!