Csendesi Milán kérdése:
Nálam az a helyzet hogy az exem terhes lett de ő szeretné nagyon a babát viszont én nem akarom és kérdezném letudok-e mondani róla úgy hogy ne fizessek utána? Csak problémázott állandóan és ott kellett hagynom hogy jobb legyen így!
Figyelt kérdés
2011. dec. 21. 16:57
31/47 anonim válasza:
a 30-as válaszolónál ott a pont!
32/47 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy ügyvédet, hogy mik a lehetőségeid.
Az a kérdező magánügye, hogy tud-e úgy élni, hogy van egy gyereke, de semmit nem tud róla.
Nem tudjuk, mik a leányzó szándékai, hogy véletlenül vagy szándékosan esett teherbe. Van egy ismerősöm, ő is terhes lett, megszülte, de ott az apa egy tróger disznó volt és inkább egyedül neveli a lány a gyereket. Nem mondom, hogy te is az vagy, elhiszem, hogy becsúszhat (mert nincs 100%-os fogamzásgátlás) remélem sikerrel jársz.
33/47 anonim válasza:
Én nő vagyok,de sokszor azt látom,hogy a nők leszarják mit akarnak a pasik.Szétmentek,még fiatalok,tényleg minek az a gyerek???!Ez közös döntés,nem lehet ráerőltetni.És nem csak a srácot kell szidni,hogy miért nem kötött csomót a farkára,a nőnek is lehetett volna esze,sőt neki kellett volna gyógyszert szednie,még gumi mellett is simán teherbe lehet esni.....ez csak sima zsarolás,megkérdőjelezném,hogy terhes-e!
34/47 anonim válasza:
De Milán ezt nem hiszem el.. Ráadásul csak 19.-e óta van neked Viki! Máris kitalált valamit az a riherongy?
35/47 anonim válasza:
Milán, szerintem ivartalanítsd magadat! :)
36/47 anonim válasza:
honnan tudod szedett-e fogamzásgátlót vagy nem...épp ez az h nem tudunk semmit se az egészről a csávóka meg nem válaszol szal szintem itt be is lehet fejezni...amúgy meg ő baja oldja meg.
37/47 anonim válasza:
Ha nem akarja esetleg egyikőtök sem a gyermeket, add nekem. Komolyan gondolom. Nem kérek gyerektartást.
38/47 anonim válasza:
Hát ilyen barátom nincs!
Ha ott a gyerek, akkor fizetned kell utána. Ha tetszik, ha nem.
39/47 A kérdező kommentje:
sziasztok!elmagyarázom én nektek..az van hogy a csaj nagyon akarta ezt a gyereket és annyira erőltette bennem ezt hogy szinte belémdumálta..mihelyest megtőrtént az eset onnantól kezdve elég durva nagy problémák jöttek felőle meg stb...úgy vettem észre hogy csak gyereket akar de nem érdekli kitől.erről is tudnék mesélni. én meg azért mondanék le a gyerekről mert ha a csajjal maradok agyvérzésben patkolok el.és jobb így a gyereknek is mert ha felnő megszületik csak azt látná mindig hogy vitázunk meg stb. így inkább lemondanék róla meg ezt a csaj sem gondolta át rendesen hiszen látom miket csinál..dohányzik most is rendszeresen meg stb...én meg manipulálva lettem hát előfordul sajnos. ezek után most nemkérek sok kritikát ha lehet. am. meg 20 vagyok aki kérdezte.
2011. dec. 22. 11:54
40/47 anonim válasza:
Te hát ezt értsük úgy, hogy a csaj nagyon akart gyereket és addig beszélt nekem amíg beleegyeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!