Szerintetek bunkóság pénzt adni ajándékba?
Szerintem igen. A párom nagyszülei mindig adnak pénzt a páromnak, hogy vegye meg magának az ajándékát, és csomagolja be magának, majd hozza el a nagyszülőkhöz. Szerintem nagyon ciki, hogy képtelenek megerőltetni magukat, és kitalálni neki valami ajándékot, főleg, hogy nyílt titok, hogy imád olvasni, tehát a könyv mindig jöhet.
Kíváncsi vagyok, ki, hogy vélekedik erről, mert persze lehet, hogy bennem van a hiba.
Szánalmas vergődés amit művelsz.Miért ne lehetne az a saját vélménye a 69-esnek,csak neked lehet saját véleményed és csak az a tökéletes,te vagy egyédüli értelmes itt meg egész Budapesten,persze...Lenézel mindenkit,fröcsögsz itt,de mire föl,menjél aludni esti mese.
67F
"legalább nem nyom a kezembe x összeget hogy nesze vegyél vlmit."
A pénz nem rossz, nem gonosz. Nem értem, miért baj, ha valaki azt kap. Nem az ágyra dobják le, mint egy qrvának, hanem úgy is oda lehet adni, hogy az nem gáz.
Pl. ha nagyszülőktől kapok pénzt, az sokkal személyesebb, mint egy csak karácsonykor előkerülő rokontól egy porfogó.
És ahogy valaki írta korábban, a vásárlás élmény, van, aki szeret magának vásárolni. Én szeretem, ha meglepnek, de a legjobban azt szeretem, ha magamnak vásárolhatok, ha magamat lephetem meg. Tök jó dolog guberálni a bolhapiacon, szeretem az egyedi dolgokat, de senki nem tudna olyat venni, ami tetszik. Még azok sem, akik a legjobban ismernek.
A párodnak mi erről a véleménye? Mert ha neki így jó, akkor te se csinálj belőle problémát.
Fogd fel egy kis humorérzékkel. Így legalább mindig tudsz min nevetni magadban, meg majd lesz min röhögni öregkorodban, hogy micsoda béna ajándékozás volt régen nálatok (persze ha együtt öregedtek meg a pároddal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!