Szerintetek bunkóság pénzt adni ajándékba?
Szerintem igen. A párom nagyszülei mindig adnak pénzt a páromnak, hogy vegye meg magának az ajándékát, és csomagolja be magának, majd hozza el a nagyszülőkhöz. Szerintem nagyon ciki, hogy képtelenek megerőltetni magukat, és kitalálni neki valami ajándékot, főleg, hogy nyílt titok, hogy imád olvasni, tehát a könyv mindig jöhet.
Kíváncsi vagyok, ki, hogy vélekedik erről, mert persze lehet, hogy bennem van a hiba.
Az előzőnél a pont.
Tavaly én egész évben ócsároltam a hajszárítom,hogy nem az én hajamhoz való,kisteljesítményű,lefullad,stb,tavaly karácsonyra kaptam egy új hajszárítót,aminek úgy örültem,mint majom a farkának.
Sokkal inkább pénz, mint valami, amit kidobok.
Szerintem is igaza van annak, aki azt írta, az év közben elejtett megjegyzéseket kell figyelni. Én így vásároltam be, tehát tudom, hogy amit veszek, biztos hasznos lesz.
Most költöztem, és annyi mindent kidobtam, amit karácsonyra meg szülinapra adtak olyan emberek, akik csak illemből adnak. Persze elteszem őket, de amikor már tele van egy doboz a lomokkal, és nincs hely, akkor nem lehet mást tenni. Szívesebben vennék egy szép képeslapot, azokat mindig megőrzöm emlékbe.
Ráadásul azért, mert fiatalosak és van pénzük, még lehet, hogy utálnak bevásárolni. Én is netről rendeltem mindent.
Vagy tényleg biztosra akarnak menni, hogy jót kap. Sokkal inkább megveszem magamnak, minthogy megkérdezik, mit akarok, aztán a kezembe nyomják, mint egy elmeroggyantnak.
19:39: Nem tudom eldönteni, hogy te csak trollkodsz vagy tényleg nem érted, mit írtam. Nem azt mondtam, hogy csak így lehet jól ajándékozni, és azt sem, hogy mindenki idióta, aki másképp csinálja, nekem is van olyan családtagom, akit meg kellett kérdeznem, mert mindent megvesz magának, amit szeretne. És én nem is ítélek el senkit, de az nem meglepetés, hogy megkérdezem mit szeretnél és megveszem. És én pl emlékszem, hogy anyukám azt mondja szeretne egy lila zoknit, főleg ha többször mondja, mert figyelek rá, hogy mit mond.
Azt meg pláne nem értem, hogy miért zavar téged ennyire, hogy valaki egyetértett velem, de ez már csak téged minősít.
20:02 Azért kell szajkóznom mert egyesek képtelen megérteni amit más ír.Nézünk talán néhány példát arra mi is a birka csorda effektus mert szerinted te csak a saját véleményedet mondtad el.Nos AZ EMBEREK TÖMEGBEN BIRKÁK! Erről már annyit beszéltem, és egyszerűen képtelen vagyok megérteni, miért működik a "csorda-effektus"? Vegyük például a Keleti metrókijáratát (ezt már mondtam, de legyen még egyszer, hátha valakiinek végre feltűnik), tudjátok, a 180°-os kanyarral. A két szélső mozgólépcső fel (hogy a szerelvényből gyorsan kijussanak az emberek), a középső le. (Csak zárójelben, h ha egy ember elindul a régi, lezárt kijárat felé, tuti h öten követni fogják.) Felmennek az első szintre, erre kanyarban nem átmennek a másik oldalra?! Össze-vissza, minimum kétszer keresztezve egymást! Én meg (úgy tűnik) egyedüli értelmesként maradok a falnál, és még engem ugatnak le, h mit csinálok! Gondolkodok bazz! Komolyan mondom, egyszer viszek festéket, és felfestem a záróvonalakat. Majd talán akkor... Na és az szemet szúrt, hogy a metrónak mindig csak egy részére tömörülnek? Általában középre, ill. az Örs felé az elsőbe. Ott már az ajtót se tudják bezárni, hátul meg ülőhelyek vannak üresen. Ugyanez megy a villamosnál is. Kéne szólni nekik, hogy a hátsó vagon is a végállomásig közlekedik? BOMBARIADÓNÁL is szinte én voltam az egyetlen aki nem szaladt ki fejvesztve (egyáltalán nem szaladtam), megvártam míg a csorda elvonul, aztán mindkét épületszárnyból összeszedtem a cuccomat (nem ám otthagytam), és végül majdhogynem a rendőrök kísértek ki.
ÉS AMIKOR A VICCES KEDVŰ VILLAMOSSOFŐR aki a jobb oldali vágányon áll, bemondja, h a jobb oldali villamos fog indulni, a sok hülye meg rögtön átszáll a bal oldaliba. Más kérdés, h a vezető miért szórakozik ilyenekkel...
AZ EGÉSZ CSAK ABBÓL JUTOTT ESZEMBE, h pénteken ZH után ki kellett vinni a dolgozatot. Három irány volt a tanárhoz: középen és kétoldalt. Itt dögöljek meg, ha a birkák 80 %-a nem középen akart odamenni! Én meg szépen elsunnyogtam a balon, és 7 másodperc alatt odaadtam, a többiek meg perceket várakoztak. Most komolyan, mi okozza a "csorda-effektust"? Ha tudsz valamit róla, kérlek írd meg, mert én egyszerűen nem értem, h ilyen helyzetekben miért kapcsol ki az emberek agya. Pszh
pszicho apu biztos tudna mesélni róla... Még mindig úgy gondolod ez a saját véleményed?Egyébként én úgy vagyok vele hogy ha én veszem a fáradságot és utána nézek hogy ő mit szeretne akkor ezt elvárom aputól anyutól ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!