Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan gyerek...

Szerintetek van olyan gyerek aki megérdemli, a szülők általi verést?

Figyelt kérdés
Ez esetben arra gondolok, hogy például olyan rosszul viselkedett amiért verést érdemel.Szerintem nincs ilyen gyerek..Te megvernéd a gyereked, ha nagyon rosszul viselkedne?(tini,kisgyerek)
2011. dec. 20. 21:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Nem VERNÉM a gyerekemet, de néha egy-egy józanító pofon nagyon is belefér. Én is kaptam, amikor minősíthetetlenül viselkedtem és lám, itt vagyok még. Egyetemre járok, mellette magas keresettel rendelkezem, egész életemben csak hosszú kapcsolataim voltak, az emberek szeretnek, és én is önmagamat, mert sok mindent sikerült elérnem. Szerintem ennél több nem is kell.

És mielőtt beszólva valaki, nem, ezt nem a pofonoknak tulajdonítom. Minden bizonnyal akkor is így alakult volna a helyzet, hogyha soha nem emelnek rám kezet, mert a személyiség nem ennyitől függ. De ettől függetlenül néhány pofon szerintem kifejezetten hasznos tud lenni.

22/L

2011. dec. 21. 08:28
 22/23 anonim ***** válasza:

Az unokatesóm fia nagyon akaratos. Odafigyeléssel nevelik, de gyakran rá kell szólni, mert vonzza minden, ami tilos. Amikor rászóltak, hogy ne fogja meg a kaktuszt, persze beletenyerelt, aztán ordítás és szedhették ki a beletört tüskéket a kezéből.

Viszont amikor egymás után sokszor elindult az úttest felé és épphogy rá tudott vetődni az anyja, a harmadik ilyen akció után ráhúzott a fenekére. Többet nem próbálkozott a gyerek.

2011. dec. 21. 08:42
 23/23 anonim ***** válasza:
59%

Unokatesóm kölykei olyanok mint a tűz. Mindenhol, mindig rosszalkodnak, tönkretesznek dolgokat, semmi nem használ, főleg a szép szó nem.

Egy hely van, ahol jól viselkednek, mégpedig nálunk. Az első alkalommal, amikor nálunk rosszalkodtak, mindkettőt elvertem. Érdekes, azóta tudnak normálisan viselkedni. Unokatesóm meg csodálkozik, hogy amikor nálunk vannak, miért ilyen jók a gyerekek. Vannak olyan emberek, akik csak a verésből értenek. (én is ilyen voltam)

2011. dec. 21. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!