Apa megint részeg, mit csináljak?
Én is hasonló helyzetben vagyok...
Az ajtót zárd be ha tudod vagy pakold össze a cuccaid és menj el gyorsan valamelyik közeli ismerőshöz vagy rokonhoz. Már velem is előfordult hogy éjjel háromkor állítottam be a nagyszüleimhez. Ha az apukád nem engedne el akkor surranj ki esetleg. De ne hogy valami bajod esssen!
Nem szabad félned tőle. Ha látja hogy félsz akkor kihasználja. Nézz bátran a szemébe ne pityeregd el magad, ne lássa rajtad semmiképpen hogy mennyire is félsz tőle.
Én már jó párszor meg is ütöttem... Borzasztó lelkiismeretfurdalásom volt utána de mit csinálhattam volna akárma kisülhetett volna belőle ha hagyom magam. Jajj és elfelejtettem hozzá tenni hogy lány vagyok :D Tehát az nem akadály. Jajj és még valami ne feleselj vele ha nem muszáj!
Vigyázz magadra! Sajnálom hogy neked is ilyen az édesapád :S
22:06
Nem én húztalak le, de gyakorlatilag arra biztatni egy gyereket, hogy nyírja ki az apját, nem a legjobb megoldás. Gondolom ezért nem találták hasznos válasznak. És hidd el, én megértelek Titeket, sajnos számomra is ismerős a helyzet.
22:11-es voltam.
"Nézz bátran a szemébe ne pityeregd el magad, ne lássa rajtad semmiképpen hogy mennyire is félsz tőle.
Én már jó párszor meg is ütöttem..." -- Azért ez nem a legjobb megoldás, az előbbit még provokációnak veszi, na utóbbit emg végképp... Nem tudhatjuk, milyen erőben van az apja. Tudom utóbbi nem tanács volt hanem saját tapasztalat, csak mondom.
Anyukad hol van? Van testvered is? Anyukad nem tud elvalni tole? Konyorogjel anyukadnak, hogy valjon el tole azonnal!!!!!
Mi van veled? Irjal!
Jó persze ez azért attól is függ milyen az édesapja mentalitása, nekem ez vált be és én csak segíteni szeretnék neki. Viszont az sem lenne valami jó ha az apja mondjuk elkezdené provokálni őt, ő pedig közben összecsinálná magát. Nálam ez vált be, régebben amikor látta hogy félek tőle mindig megütött mostanában már nem szóval saját tapasztalatból mondom. Én egy kicsit harciasabb vagyok szóval...
És ha nagyon eldurvulna a helyzet akkor mindenképpen hívd ki a rendőrséget ne hogy valamilyen komoly baj történjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!