Ha megcsalnak, akkor egyértelmű a válás egy házasságban? Ki hogyan éli/élte meg?
Én nem bocsájtanám meg. Ha neki nem értem annyit hogy nemet mondjon, akkor felőlem lehozhatja a csillagokat is az égről, nem érdekel. Engem senki sem alázhat meg megcsalás szintjén.
Különben én hátulról támadok. Minden kapcsolatomban mondtam, hogy nyugodtan meg lehet csalni, ha akar, de mondja el, megbeszéljük. Amelyik elmondta, azonnal kidobtam. A többi tényleg nem csalt meg, ők is elmondták volna.
Házasságba is eszerint fogok cselekedni.
Mi még csak az eljegyzésen vagyunk túl, de már most érzem (az itteni kérdések miatt már sokat gondolkoztam ezen), hogy ha később a házasságunk bármi miatt válságba kerülne, és a KETTŐNK hibájából ő ne adjisten félrelépne, nem tudnék elválni tőle, mert nagyon-nagyon szeretem. Egész egyszerűen muszáj lenne egy esélyt adni a kapcsolatunknak, mert tiszteljük és őszintén szeretjük egymást, egy ilyen kapcsot nem lehet szétszakítani, akkor sem, ha épp nagy fájdalom ér.
Persze ha szimplán gerinctelenség állna a megcsalás mögött, az más tészta, de ő rendkívül jó ember, úgyhogy a mi esetünkben ez kizárva.
És remélem, sosem kell ilyen kérdésben döntést hoznom :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!