Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a megfelelő "bosszú"?

Mi lenne a megfelelő "bosszú"?

Figyelt kérdés

Nagyon utálom az öcsémet, már írtam ki egy kérdést, de nem érkezett olyan válasz, ami megoldotta volna a helyzetet. De most még a szokásosnál is jobban utálom. Több mint öt órán át készítettem mézeskalácsokat, egy részét fel is díszítettem, de igazán szépen , mindenféle dekorcuccal, hogy oda tudjam adni a szeretteimnek, és kitettem egy dobozba megpuhulni. Az öcsém megtalálta, mondtam neki, hogy egyet ehet, a többit hagyja ott puhulni. Most mentem ki a konyhába, és nem találtam a dobozt. Bementem a szobájába, és láttam az üres dobozt megette a majd fél kiló csodálatos ajándéksüteményt amivel egy egész délutánnyi+esti munkám volt, egyedül az egyik szívecske alakú maradt meg, amire a barátom kezdőbetűjét rajzoltam. Olyan rohadt mérges vagyok, legszívesebben megrugdosnám. Nem kis buta ötéves, hanem 18, és még egy bocsánatot sem volt képes kinyögni, csak annyit h "éhes voltam". Tele van a konyha kajával.

Az biztos, hogy idén már egy szót sem fogok szólni hozzá és levegőnek nézem, de ez sem érdekli különösebben, mert szinte mindig a számítógépén játszik.

2011. dec. 19. 16:08
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Biztos nem, nincs olyan alkalom, hogy ne lenne felügyelet alatt. Suliból mindig időben jön meg, barátai nincsenek, olyan ismerőse sincs, akitől be lehetne szerezni. Ha tudna is venni csak akkor lenne alkalma amíg hazaér, de nincs fű szaga, nem is cigizik, mert köhög tőle, és mivel mindig a testével van elfoglalva, tűnyomok sem látszanak a karján nyakán, sehol, a szobájából meg ki be járkál, így ha lsdzne, vagy speedezne, vagy valami, az azért elég látványos lenne. Ugyanígy más drogokkal. Azokat nem lehet nem észrevenni.
2011. dec. 19. 17:06
 22/32 anonim ***** válasza:
68%
Süss neki még többet, hogy gyomorrontást kapjon, ha már nem fér bele több, készítsd el a barátaidnak szántakat:)
2011. dec. 19. 17:19
 23/32 anonim ***** válasza:
92%
csinálj még egy adagot, mellé egy kis hashajtós kakaót hogy jobban csússzon a hülye gyereknek:)
2011. dec. 19. 17:28
 24/32 anonim ***** válasza:
És elárulod hogy akarsz neki keresztbe tenni? :) Komolyan érdekelne, bár én az utolsó válaszoló ötletét is megfontolnám! :D
2011. dec. 19. 20:03
 25/32 wiWell ***** válasza:
Én tuti jelszóval blokkolnám le elole a számítógépet, aztán csináljon amit akar unalmában.
2011. dec. 19. 21:21
 26/32 A kérdező kommentje:
Bizonyos dolgoktól kijönnek rajta a pattanások, mondjuk a mandarinlétől, vagy az egyik fajta sampontól. Egy kicsit belekevertem a tusfürdőjébe, meg a samponjába. Borzasztóan imádja a testét, ma zuhanyzott először, most várom a hatást..
2011. dec. 20. 11:45
 27/32 anonim ***** válasza:
:)) jó :)
2011. dec. 20. 12:10
 28/32 anonim ***** válasza:

Áh, ez jó ötlet! :) Majd írd meg mi történt! :)

Komolyan nem tudom mit csinálnék, ha ekkora kretén lenne az öcsém, de az holtbiztos, hogy én sem hagynám annyiban!

2011. dec. 20. 12:23
 29/32 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, majd írd meg az eredményt:D
2011. dec. 20. 18:31
 30/32 Vadmeggy ***** válasza:

Imádja a testét? :D Úristen milyen ember az ilyen?!

Magamra ismerek egy picit, régen én is sokat bántottam a hugaimat :(. Nekem a szüleim 12 évesen elváltak és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, főleg, hogy akkor kerültem új suliba is. Nagyon nehezen illeszkedtem be a szorongásom miatt, sokat szivattak is a többiek.

A hugaimat azért bántottam, mert így próbáltam magamra felhívni a figyelmet a szüleim előtt.

Elég szar élete lehet, bár ahogy mondtad ő tehet róla, hogy az emberek utálják. A legrosszabb amit tehetsz vele, hogy nem foglalkozol vele. Ne beszélj, ne is köszönj neki!

Nekem mindig az fájt a legjobban, ha senki nem foglalkozott velem bosszúból, ugyanis pont ez volt a célom. Remélem segítettem.

20/F

2011. dec. 26. 01:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!