Most hazudjak, vagy legyek őszinte? Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Szóval középiskolába járok, most fogok érettségizni. Két éve más lett a matektanárunk, egy harmincas férfi. A két év alatt többször utalt rá, hogy tetszem neki, de így kimondani még soha nem mondta ki. Van barátom már 3 éve, és nagyon jól megvagyunk. Mindent elmondunk egymásnak, de ettől a tanártól most már a falra mászik, azt akarja, hogy szóljak az igazgatónknak, akit amúgy ő is ismer, de megígértettem vele, hogy nem szól egy szót sem, én nem akarom tönkretenni senki életét. Ma viszont félrehívott ez a tanár, és közölte, hogy nagyon tetszem neki, és ha van hozzá kedvem, akkor majd érettségi után elmehetnénk kávézni. Természetesen elutasítottam, mondtam, hogy van egy párom, szeretem, nem találkozgatok más férfiakkal, ezt ő el is fogadta. Viszont félek elmondani a barátomnak, hogy mi történt, nehogy mégis jelentse az igazgatónak. Soha nem hazudtam még neki, nem is akarok, de azt sem akarom, hogy hülyeséget csináljon. Mit lehet ilyen helyzetben tenni? 18L - a párom 22F2011. dec. 19. 14:41
11/14 bánomisén válasza:
OK, kérdező. Ha békén hagy ezután, akkor én is békén hagynám őt és nem győznék levizsgázni és elmenni a suliból. Ha viszont nem hagy békén ezután sem, akkor lépnék a helyedben és elmesélném a szüleimnek és a barátomnak is, hogy próbálkozik.
12/14 anonim válasza:
Pontosan, ha neked NEM tetszik a pasi, visszautasítottad, ő elfogadta, nem erőszakoskodik, nincs semmi, akkor milyen lelkiismeretről beszélsz? Az ilyeneket nem kell elmondani a párodnak, csak feleslegesen idegesíted, teszed esetleg féltékennyé. Nekem is van pl. csoporttársam az egyetemen, akivel mikor még szingli voltam, összegabalyodtam, de aztán nem történt semmi, nem jártunk, később összejöttem a barátommal, a srác bepróbálkozott, én elutasítottam, ő elfogadta, de még mindig jóban vagyunk. Erről nem tud a párom, de nem hazudtam neki, nem is csaltam meg, nem is tervezem, mert szeretem. Csak nem szítom ok nélkül a feszültséget azzal, hogy azon parázzon, ki akar esetlegesen rám mászni, míg ő nincs jelen.
13/14 anonim válasza:
Érettségiig tarts ki, aztán úgysem látjátok többet a tanárt.
Fölösleges elmondani, mert azzal csak a barátod idegeit csinálod ki. Lehet, hogy elmegy az igazgatóhoz is.
Hiányzik neked egy akkora balhé, ami ebből lehet?
14/14 anonim válasza:
A kételkedőknek üzenném,ez abszolút életszerű történet. Középiskolában az osztályfőnököm is tett célzásokat hasonló dolgokra, majd az egyetemen is a fizikatanárom. Szerintem meg kell keresni az egészséges középutat, ahol nem sérül senki és nem is bántódik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!