Most hazudjak, vagy legyek őszinte? Mit lehet ilyenkor tenni?
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor a tanárod egy idióta, aki az állásával játszik. Részemről nem nagyon hiszem, hogy ilyet tenne egy tanár, de ha tévedek, akkor bocsánat.
Egyébként én sem tudnám, mit csináljak, valószínűleg hagynám a fenébe az egészet, leérettségiznék, utána úgyse látnám többet ezt a tanárt.
De még mindig nem hiszem, hogy nem kamukérdés, teljesen életszerűtlen.
Az, ha nem mondasz el valamit, az nem hazugság.
Egy nagy bölcs mondta:
Valamit csak akkor szabad elmondani, ha az igaz, és nem árt se neked, se annak, akinek elmondod.
Szerintem ez ártana mindhármatoknak. Ha a tanár tudomásul vette az elutasítást, akkor minden rendben van.
¤
Ha az elutasítás ellenére még mindíg próbálkozik, akkor szólj a barátodnak. Addig ne szítsd fölöslegesen a tüzet.
Nem életszerűtlen a kérdés. Amikor én álltam érettségi előtt, és még nem is voltunk 18 évesek, az egyik tanárom kikezdett az osztálytársammal. Érettségi után össze is házasodtak.
Ha nagykorú vagy, akkor nem égbekiáltóbb bűn annál, mint amikor egy egyetemistával kezd ki a tanára.
Annak ellenére írom ezt, hogy nem értek egyet a tanár diák kapcsolattal. Viszont józan ész szerint nem több mint amikor a főnök kikezd az alkalmazottjával.
Nem játszik az állásával, mert érettségi után akart kávézni. Akkor már nem vagy a tanítványa, nagykorú vagy, szabadon megtehetné.
Szerintem amiatt se lenne gondja, hogy tetszel neki. Ez még nem bűn, ha olyat lép, ami már nem fér bele, azzal bajba kerülhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!