Mi a keresztneved? Szereted, utálod? Ha megváltoztathatnád, mire változtatnád? Miért?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Puszi
2011. dec. 18. 18:57
41/54 anonim válasza:
Krisztina Kitti vagyok, nem rossz, de nem is szeretem különösebben, főleg azért nem, mert Krisztának becézik sokan, nekem viszont a Kriszti tetszik, sokkal szelídebb.
Ha majd lányom lesz valamikor, akkor Anita, Zsófia, vagy Leila lesz, attól függően, melyik passzol majd a férj vezetéknevéhez. 20/L
42/54 anonim válasza:
Gabriella. Fogjuk rá, hogy szeretem. Nem változtatnám meg a nevem.
19L
43/54 anonim válasza:
Réka vagyok, szeretem a nevem. :) 20 éves vagyok
44/54 anonim válasza:
Tímea vagyok,és teljesen megfelel nekem. Soha nem változtatnám meg! 32éves vagyok.
45/54 anonim válasza:
Nikolett Éva vagyok, szeretem, de csak így együtt. 23 éves vagyok, régen volt, hogy nem szerettem a nevem, főleg, mert sok okos azt hiszi, hogy megegyezik a Nikolettával...pedig nagyon nem. Na, mindegy, tudom, hogy ha intelligens emberrel hoz össze a sors akkor megérti, hogy nekem ez a teljes nevem és nem akar elkeresztelni. :)
46/54 /Anita_'94/ válasza:
Anita és nem változtatnám meg. 17L
47/54 anonim válasza:
Judit vagyok és nagyon szeretem a nevem! Nem változtatnám meg soha. 30 éves vagyok.
48/54 anonim válasza:
Alexandra nekem nagyon tetszik, és szeretem a nevem! :) Nem változtatnám meg, a becésése is tetszik, akárhgy is becéznek. Szandi, Szandra, Alexa, újabban pedig a Lexi ahogy szeretem ha hívnak! :) 26 éves vagyok
50/54 A kérdező kommentje:
Húha mennyi Judit! :) Én is Judit vagyok :))) és szeretem a nevem, most már. .. :)
2011. dec. 19. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!