Mi a keresztneved, és ha tehetnéd mire változtatnád?
Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 21:02
3/21 anonim válasza:
Bernadett, és nem akarom megváltoztatni, régen utáltam, amikor kicsi voltam, oviban még Anna akartam lenni, de így 20 éves koromra már megszerettem a nevem, csak akkor fogok kiakadni, ha 50 éves koromban Betti néninek fognak hívni a gyerekek :P De talán addigra már az sem fog zavarni :)
20/L
4/21 anonim válasza:
Nóra vagyok, nem szeretnék változtatni rajta, nekem ez megfelel. :)
5/21 anonim válasza:
Judit, régebben utáltam, most már kezdek vele megbékélni. Viki szívesen lennék, de az a nővérem, úgyhogy buktam:) 19/L
6/21 anonim válasza:
A vezetéknevem Bekúr, és Seggbekúrrá változtatnám!
7/21 anonim válasza:
Mária. Önmagában nincs vele bajom, csak nehéz normálisan becézni, a teljes alak meg túl hivatalos. Az Anna jobban tetszik, de hülyén érezném magam, ha nevet változtatnék, mert az "nem én vagyok". :)
8/21 anonim válasza:
Annamária, és nem akarom lecserélni. :) Mikor kicsi voltam, akkor akartam.
9/21 A kérdező kommentje:
21:18:
Lehetnél akkor Annamari!^^
2010. jún. 7. 21:27
10/21 anonim válasza:
Szar János vagyok és Szar Bélára akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!