Mi a keresztneved? Szereted, utálod? Ha megváltoztathatnád, mire változtatnád? Miért?
Kort is írjatok kérlek.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Puszi
Anita
Nincs bajom vele, csak az, hogy nagyon sok lányt hívnak így. De nem változtatnám meg.
23
László
de a barátaim a vezetéknevemen szólítanak
16/F
30/L
Renáta
Megszoktam, de nem szeretem, nem is szólít így talán senki.
Ha lehetne talán Sarolta lennék.
Patrícia vagyok. Régen nem szerettem, de most már nagyon tetszik, nem változtatnám meg. Mostanában jobban szeretem, ha nem becéznek :)
19/L
Dóra vagyok, és szeretem a nevemet. Jól cseng a vezetéknevemmel is. Ha megváltoztatnám, akkor Csenge lennék. Vagy Dóra Csenge. De az meg hülyén hangzik. Csak a Csenge meg hülyén hangzana a vezetéknevemmel. :DDD Korábban szerettem volna második névnek Viktóriát. Dóra Viktória, szerintem egész jól hangzik. :) De mostanra már nem szeretnék semmit sem változtatni a nevemen. Így tökéletes. :) (habár Csenge, mint név, tényleg nagyon tetszik, de még arra sem változtatnám meg)
19/L
Katalin vagyok, és utálom. Pláne, ha becéznek. (a nyóckerben az én koromban minden szutykos romakislány Káti volt, azóta dührohamot kapok, ha így szólítanak).
Megváltoztatni ennyi idősen már nem akarom, de ha kényszer hatására kellene, akkor örömmel venném fel az Anita nevet.
28
(édesek vagytok, ahogy a nevetek után is odaírjátok, hogy L meg F... kevés Zoltán nevű lányt ismerek, például :D )
Ágnes. ez van, igazából semmi bajom vele, de a gyerekemnek biztos nem adom ezt a nevet :-)
29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!