Mennyit költe$z összesen így karácsonykor?
Az ajándékokat a tág családra is beleszámítva. Hány emberre mennyit szánsz?
Érdekelne nagyon, szeretném megmutatni a férjemnek, szerintem ő túl sokat szán az ajándékokra, és megmutatnám neki, hogy biztos nem ez az átlag (ahogy mondja..)
Öcsémre: 1400 (megbeszéltük, hogy nem veszünk semmit, de ezt nem tudtam otthagyni)
Anyukám: 3500
Apukám: még nincs ajándék, de már tudom mi lesz.
Én anyunak 5-7000 szánok, magunknak fűnyírót veszünk ami gyakorlatilag a férjemé lesz (mert ő nyírja a füvet szinte mindig :)), augusztus óta gyűjtünk rá, olyan kb. 100 ezer forint.
A 2 éves kislányomra max. 12 ezret szánok, már vettem 5000-ért.
Másnak nem veszünk, mert a férjem családjába nem szokás a nagy ajándékozás, ők is csak a gyereknek vesznek.
hát nálunk a következő képpen alakul:
anyukámnak, anyukám párjának, apukám párjának, sógornőmnek, az ő párjának, a másik sógornőm párjának, apósomnak és anyósomnak (8 embernek 750 Ft-ért vettünk ajándékot ez összesen: 6.000 Ft) illatszercsomag, ugyanaz, csak más illatokban. Az egyik sógornőm egy kis tengerimalacot fog kapni, ő még nincs meg. Apukám egy aftershavet kap, de azt mi is kaptuk. (csúnya dolog, de díszdobozos). Az unokahúgom 3200-ért kap ajándékot, unokaöcsém 2900-ért kap ajándékot, a másik két gyerkőc társasjátékot kap 6000-ért. Tehát most az ajándékokra:
6000 + 6000 + 2900 + 3200 + 2000 (tengeri malac)kb 20.000 Ft. Az öcsém és a sógornőm még nem biztos, hogy kapnak bármit is, mivel én vettem egy telefont a sógornőmnek, és még nem kaptam vissza az árát (így volt megbeszélve) + még kértek kölcsön pénzt. de lehet, hogy egy csokit kapnak
tehát max 21 000 Ft-ot költök kb. 15-16 emberre. ennyire futja.
feleségem - parfüm 4000
gyerek 2000
anyám 1500
apám 1500
anyós 1500
após 1500
testvér - 1500
8 embernek vettem eddig 15 000Ft volt.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!