Hogyan magyarázzam meg a bátyámnak hogy nem jól nevelik a gyermeküket?
Tudom nem az én dolgom, nem is szeretnék ebbe belefolyni, sem bántani a kisfiút de amit már csinál szőrnyű.Akárhányszor kinyilvánítom a véleményem nevet rajta.
Szóval: van egy 4éves fiúk aki állandóan sír ha jönnek, állandóan nyaggatja az apját hogy menjenek már,csúnyán beszél, verekszik miközben szinte a kis feneke van kinyalva.
Sajnos én már ezt kezdem unni, több kis gyerekkel is találkoztam már aki nem család tag és jobban bújuk hozzám, jön az ölembe és szeret, de ennek a kisfiúnak aki nekem az unokaöcsém csak akkor jó valaki ha kap valamit.
Amikor voltak párnapja azt mondta édesapámnak hogy seg.fej kérdezem én hogy milyen dolog?!
Ma meg például ez akasztott ki hogy mondta a papa hogy máskor mond meg neki hogy vagy jön vagy nem és ha jön akkor ne csinálja ezt amit mostanság, valószínű megunta a hisztit és nagyon szépen mondta, erre a gyerek nekifutásból belerúgott az apja csak nevetett majd papa adott neki egy kis pofont.
De úgy szint ha az anyja is jön akkor is a gyerek volt már mikor a földhöz verte magát és szerintem ez gáz, ha az én gyerekem lett volna kapott volna egy akkora fülest hogy többet nem csinálna ilyet.Mi lesz párév múlva? Ő parancsol majd a szülőnek? Már kezdem unni és megutálni a kisfiút sajnos, elegem van a hisztijéből bárhogy kedves vagyok vele semmibe nézi.
Mit mondhatnék a tesómnak????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!