Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm,aki mostanában állandóan siránkozik,hogy milyen szegények,nekik nincs pénzük stb.Közben meg 150 eurót kapott csak a névnapjára,és dicsekedett nekem hogy milyen drága dolgokat vett belőle.Most is azzal dicsekszik,hogy milyen drága cuccokat kap karácsonyra,engem meg lenéz,mert nem költekezem,s nem kérek drága cuccokat karácsonyra,mert amire vágytam,megnyertem egy nyereményjátkon,és legalább nem kell a szüleimnek megvenni ezeket a jegyeket,amiket nyertem.Szülinapomra is csak kisebb ajándékokat kaptam,erre azt mondta:marha sok mindent kaptál te is,többet nem tudtak volna adni?
2011. dec. 17. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Barát az olyan aki lenéz?
2011. dec. 17. 13:57
 2/9 A kérdező kommentje:
hát nem az,csak kihasznál az illető,úgy érzem,a szavaiból ítélve úgy tünik,h lenéz
2011. dec. 17. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Milyen nyeremény játékon nyertél?
2011. dec. 17. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
engem is lenéznek még most is mert nem márkás cuccokat hordok és minden kis aproságnak tudok orulni.Nagyon nem szeretem az olyat aki érdekbol barátkozik vagy olyanokat választ akiket lenézhet.
2011. dec. 17. 14:02
 5/9 A kérdező kommentje:
egy nagykoncertre lehetett nyerni jegyeket,zenecsatorna hirdette a játékot,
2011. dec. 17. 14:02
 6/9 anonim ***** válasza:
mondd neki h a jegyek neked az legnagyobb ajándék.:)
2011. dec. 17. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:
végülis igaz,hogy számomra az egyik legnagyobb ajándék a jegy
2011. dec. 17. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
nem szeretem a beképzelt embereket csak ennyit szólnék hozzá...
2011. dec. 17. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki a következőt: "Te csak addig vagy boldog, amíg anyádáéknak van pénze és rád költik."

És amikor elkezd nyavalyogni, hogy nem kap meg valamit, akkor "én megmondtam". És ezzel véget is lehet vetni a barátságnak :)

2011. dec. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!