Nektek mi erről a véleményetek? Padlót fognátok ti is?
Anyósom küldött nekünk csomagot amibe 2 kg dió volt ,2 db sport szelet 2 db télapó csoki.
A csomagot nem kértük. '10 éve vagyunk házasok a férjemmel ,soha srmmit nem kértem még anyósomtól ha kaptunk jó ha nem akkor ugyis jó. Meg jőtt a csomag én naiv azt hittem,hogy a diót nekem szánta. Fel hívtam ,hogy meg köszönjem. Mert igy illik.
Erre vidd el légyszi a dió egyik felét XY néninek, a másikból ezekeket süsd meg kérlek nekem 3 féle diós süti amibe pont 1kg dió kell. jó lenne ha szerdán fel adnád mert vinnénk a bálba. Ti mit szóltok ehez ? Először nem kaptam levegőt majd ,csak férjem miatt azt mondtam,hogy jó megy a héten a csomag !!!
Elsőre nevetni kezdtem. Aztán dühöngeni. Én pont elveszejteném a diót, pl véletlenül beleejteném a szemetesbe vagy mittudomén. Vagy a férjemet elküldeném a felével XY nénihez, a sütijét viszont cukor helyett véletlenül sóval sütném meg, aztán vigye a bálba.
Anyám... ha anyósom ezt csinálná nemcsak én, de a fia is agyvérzést kapna...
Hát ez nem semmi! :D
Én helyedbe elvinném a 2 kg diót XY nénihez és megmondanám neki, hogy ezt az Anyósod azt üzeni, hogy süsse meg neki ezeket a sütiket és utána adja postára küldje el anyósodnak.
Én is küldeném a néninek az egész csomag diót,és megmondanám,hogy az anyós üzeni,hogy süssön belőle 3 féle sütit!
Az anyósnak meg küldenék 10 záptojást XD
Hirtelen ezek jutottak eszembe:
a, visszaküldöm az egész csomagot úgy ahogy van
b, megsütöm a diós sütiket egy kis hashajtóval, dióhéjjal stb megspékelve és elküldöm akinek kell :D
c, megtartom a cuccot és saját felhasználásra fogyasztom, ha kérdik miért nem küldtem akinek kellett, megmondom, mert ajándék volt és nem illik tovább adni. :D
29/F
jaj5! majd jön: XY néni kérdése:
Hát ezt hogy a rossebbe gondoljátok?
*
Kérdező, ezt a sorozatot nyomtasd ki, hadd vigye el a BÁLBA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!