Meddig kell megőrizni nagyszülők dolgait, iratait?
a fényképeket kedves melékeket én megtartanám. az iratokat csak akkor ha fontos, ki tudja, lehet egyszer még szükség lesz rájuk és hasznát veszitek, de egyébként mindenképp várnék vele 5-7 évet.
Pewrsze attól is függ hogy mikor hunytak már el.
Ami fontos irat azt tedd el biztos helyre.
Ilyenek, hogy fénykép meg érmek, gyűrűk stb amiket meg akarsz tartani rakd dobozba és tedd el valahová.
Amit nem akartok megtartani azt nyugodtan kidobhatod, vagy odaadhatod valakinek pl. ruhák stb amivel nem tudsz mit kezdeni.
Szerintem csak a papírokat kell megtartani, de lehet azokra se lesz szükséged. Persze azért maradjanak meg, nem olyan sok az, biztos van neki hely a lakásban.
Én is szeretem a régiségeket és van is pár dolog amit megtartottam,például dédnagymamám 80 éves eljegyzsi gyűrűje,egy 90 éves imakönyv amit még üknagypapám hozott neki a Don Kanyarból hazafelé jövet a fogságból.Eze nagy értékek nekem,mert nagyon régiek és amikor a kezemben tartom őket,olyan mintha megszállnának az emlékek:)
Ha úgy érzed,hogy a képek,vagy tárgyak már nem kellenek,antikvitásnak add el,főleg ha értékesek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!