Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért szeretnék...

Az emberek miért szeretnék egy valaki mellett leélni az életüket?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 13:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mert az az egy valaki megad nekem mindent,ami a boldogságomhoz szükséges.Miért keresgélnek,kutatnék mást,akivel lehet,h egy idő után fele ennyire se lennék boldog?

Szerencsére a férjem is így gondolja,az meg már csak a hab a tortán,h a gyermekünknek a biztonságot nyújtó apa és anya vagyunk,együtt...

2011. dec. 16. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem minden ember szeretné, ők egy külön csoport, az ő világnézetüket is el kell fogadni. Aki egy életre tervez talán azért, mert a másikban megtalált mindent, ami kell neki. Bolond lenne feladni, váltani, mert épp divat, vagy összezördültek. Ezenkívül a családból hozott példa is fontos. A szüleim nagyon szeretik egymást a mai napig, egy életre terveztek anno. Ezt láttam, ebben nőttem fel boldogan, én is ilyen életet szeretnék.
2011. dec. 16. 18:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Na kezdjük ott, hogy nincs sírig tartó SZERELEM. Kötődés, szeretet, ragaszkodás lehet. És ez már nem az agymosott romantikusfilm kategória. Egyszerűen arról van szó, hogy bízol annyira a párodban, hogy ne kelljen rettegve hazamenned, hogy nem kapod-e rajta valakivel, nem kezdtek el veszekedni. Nem 'valaki' mellett akarjuk leélni az életünket. Olyan ember mellett, aki érdemes is arra, hogy vele legyünk. Erre aggatják a 'nagy ő' meg az 'Igazi' jelzőket, holott erről szó nincs. Ha sikerül előbb megismerned és utána beleszeretned valakibe, aki azt viszonozza is, akkor természetes, hogy vele akarsz maradni. Nem két hónapig, nem tíz évig, hanem ha működik, akkor a halálig.

De ez is csak emberüggő. Van aki képes a monogámiára és van, aki gyenge hozzá.

2011. dec. 17. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez inkább fordítva működik, legalábbis nálam.Míg nincs iylen ember, addig nem érzem azt senkinél, hogy leakarok vele élni egy életet, de ha jön valaki, aki teljesen kiegészít, akivel bármikor jó lenni stb, akkor érzem azt, hogy nem akarsz tőle elválni soha,azt akarod, hogy egész életedben melletted legyen.
2011. dec. 21. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!