Szerinted miért hiszik még mindig azt az emberek, hogy a pártok megoldhatják az életüket?
Sajnos az emberek többsége meg van etetve, félre van vezetve. A média hazudozik és befolyásol, az emberek meg erre nem jönnek rá. Sokkal nagyobb a baj, mint gondolnád.
Nem hiszik el, hogy az összes pártot a neokom zsidók irányítják. Világuralomra törnek és már majdnem sikerült is nekik. Most fog eldőlni, hogy a 3. világháborút fegyverekkel vívják-e meg, vagy maradnak a sunyi válságelőidézős, vírusterjesztős, hazudozós, titkolózós módszereiknél. Úgy néz ki, hogy háború lesz.
Nem lesz vh, attól sokkal több kinyílt szemű ember van, és az oroszok + kínaiak is tudják, hogy mi megy a háttérben, erre hozták létre a Bric-et.
Koreánál is próbálkoztak a negatív erők, de semmi nem lett. Belháborúk lesznek.
14:56
Nem értek azzal egyet, hogy kötelesség szavazni. Én hülyeségnek tartom a demokráciát, a jelen helyzetben ennek az országnak nem erre van szüksége, a szavazás pedig nem arról szól a leginkább számomra kedvezőt támogatom, mert ha nem érzem egyiket sem olyannak, amelyik közel áll hozzám és szavazok, akkor csak becsapok mindenkit, főleg magamat.
"nem bízol a politikusokban, pártokban (valóban egyikben sem?)"
Most ez miért hihetetlen?
"a felelős döntések mindig tárgyilagosan, tájékozottan kell meghozni, mérlegelni kell a következményeket, kockázatokat és mellékhatásokat."
Szerinted az ország így tett?
Én egy a magyarokért tenni akaró tömörülést sem látok a parlamentben és környékén. Én a NÉP-re szavazok, mostmár a népre van szükség nem a pártokra. HAJRÁ MAGYAR NÉP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!