Milyen bakik, vicces, vagy kevésbé vicces történeteitek vannak Karácsonyról?
Apám fiatalabb korában a húgával együtt karácsonyozott. A sógora még csak udvarolt, végül az altatási rend úgy lett, hogy a fiúk alszanak egy ágyban. A fa az ágy mellett volt. Apám feküdt közelebb hozzá. Álmában hozzáért az ághoz, reflexből rámarkolt és megrántotta. Közben feleszmélt, hogy mi történik, de már csak a közelgő árnyékot látta, így próbálta menteni a sógorát, akinek beleordított a fülébe, hogy DŐŐŐŐL A FAAAA!!!!!
Szerencsétlen alvásból hirtelen felült, hogy mi van. Nagynéném berohant a zajra, a két fickó pislogott kifelé az ágak közül zavartan, fa keresztben az ágyon, díszek mindenfelé... Az áhítatos csendet apám törte meg: "khmm..azt hiszem lenyeltem egy tűlevelet..."
Ott már mindenki röhögőgörcsöt kapott. :)
Köszönöm, hogy megosztottátok velem ezeket a történeteket. Mindegyik aranyos, persze a majdnem bennégős, meg az apuka beszólós nem olyan vicces:(
De az anyuka, aki beesett a fába, majd a nem tört el felkiáltása nagyon megnevetett.
Nálunk karácsonyfa borulós történetek nem voltak, hál' Istennek kigyulladós sem.
Tavaly volt egy olyan szitu, hogy a férjem ajándékával kínlódtam, végül kitaláltam, hogy ágymelegítő, mert mindig meg akar fagyni éjjel. Szülőknél volt a karácsony, ők meg is vették, én kifizettem. 24-én megérkezünk, ajándékok egy része már bekészítve a fa alá, még mi bénázunk a szüleim ajándékának a csomagolásával. Anyám diszkréten rákacsint az egyik dobozra a fa alatt, hogy az a férjemé, tudjak róla.
Na, előtte még vacsi, majd cigizünk. Közben a férjem valahogy szóba hozta, hogy egy munkatársa most vett magának ágymelegítőt, az mekkora egy baromság, mert ... és hosszan kifejti. Szüleim szolidan sápadnak, én szintúgy. Ágymelegítő becsomagolva a fa alatt. Látom, hogy szülők nézegetnek egymásra, rám, zavarban van mindenki, a férjemet kivéve, ő nem vett észre semmit.
Ajándékozás, anyám beront a fa alá:
- Józsi, ez a tiéd!! - és apám kezébe nyomja az ágymelegítőt.
Apám Oscar-díjas alakítással csillogó szemmel vizsgálja, hogy de szééép, úgyis fázik a dereka, milyen jól fog jönni!
Ő ugyanaz volt, aki 35 évvel korábban rárántotta a fát a sógorára :)
A férjem azóta se tud a malőrről, apámnak meg lett egy ágymelegítője...
Kapott mást is, csak így kevesebbet az általam elképzeltnél. Még jó, hogy nem csak ez volt, mert bajban lettünk volna :)
Egyébként férjemmel is eljátszották (gyerekkoromban velem is), hogy kapott egy bazinagy dobozt, olyan egy köbmétereset. Nézte kerek szemekkel, hogy ez mi lehet... Kibontja, még egy doboz benne. Kibontja, ismét egy... A végén egy gyufásdoboz volt, benne egy cetlivel: "az ajándékod a hálószobában az ágy alatt van, boldog karácsonyt!"
De volt egy 20 perces szórakozása, amíg mind a huszonvalahány dobozt kicsomagolta :)
Ez milyen jóó kérdés, nem mosolyogtam még ennyit ezen az oldalon! :)) A "Nem tört el a dísz"-en vagy 10 percig nevettem. :D
Engem is érdekelne, mit kapott végül a férj az ágymelegítő helyett.
Az én sztorim a mostani karácsonyhoz kapcsolódik, bár nekem nem túl vicces, de azért leírom. Anyukám egy ideje mérgelődött, hogy milyen elhasznált és csúnya a "munkába járós, pakolós" táskája, úgyhogy csináltattam neki karácsonyra egy gyönyörű kézműves táskát. Erre a napokban hazaállít egy kínai tatyóval, hogy arra cseréli le a táskáját. :(((
Apukámmal is hasonlóan jártam most: mivel nagy horgász, rendeltem neki egy halcsontváz alakú kovácsoltvas fali kulcstartót (nagyon jópofa). Ám tegnap este valahogy felhozódott a kovácsolt vas téma. Nos, apukám kifejtette, hogy utálja a kovácsolt vas cuccokat, nem is néznének jól ki a házban, stb... Szóval most mondhatom le a megrendelést, és agyalhatok másik ajándékon. :( Kicsit elegem van már. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!