Vannak vicces tanáraitok, tanáros történeteitek?
Nekem föcitanárom nagyon poén. =P
Például szoktunk videózni órán(de mivel nem emlékszik, mikor mit tanított, van, hogy egy videót két, egymást követő órán is látunk ;P. Egyszer a kép megállt. Erre ő:
"Gyerekek, ez miért áll meg?"
Aztán újraindult. Majd megint megállt. Azt mondja: "Megfordulok akkor és tanítok, szóljatok, ha elindult!"
Amúgy érdekesen tanít:
"Ez az északi félteke melyik féltekéje a Földnek?"
T:Ez a tengely mije a Földnek? Laci!
L: A tengelye!
T: Helyes!
"Az Alföldet azért nevezzük köznyelvben Nagyalföldnek, mert nagyobb, mint a Kisalföld."
"A Milka tehenek nem lilák!"
A diákok meg azzal szivatták a nőt, hogy kukát raktak az ajtó elé, kopogtak, zajongtak, a tanárnő kinyitotta az ajtót, és a kuka kiborult. Na ez többször is megtörtént egy nap. :D
Közölte velünk, hogy "de egyébként nem csak ti röhögtök rajtam, hanem a többi osztály is"
Ballagáson pedig marha nagyot esett a küszöbben. Úgy röhögtem. Videóra kellett volna venni. :D Hasonlókat várok
Jah, meg ofő egyszer németen írt a táblára:
-Nem látok kezeket a levegőben!
...Igaz, hogy meg sem fordultam!
Biosz tanár: Peti ma nincs itt?
Osztály: Nincs.
tanár: Nem baj, a biztonság kedvéért beírok egy egyest.
(felelés)
tanár: Ez megér egy hármast, úgyhogy beírok egy kettest. Menj a helyedre, egyes.
(húsvétkor történt ez)
Matektanár nagyban tanít, meglátja, hogy az egyik gyerek üveges mustárt meg sonkát hozott, és kinn van a padon. Erre hátramegy: adj már nekem is egy falatot!
És a tanár is evett egy kicsit XD
matekdoga után:
tanár: mindenki kész?
én hátul: igenis kapitány! :DD
kirándulás előtt:
ofő: mindenki itt van? jelentkezzen, aki nincs! :D
nekünk egyszer fingott a tanár egy hatalmasat
és elkezde: hív a természet XD
fizika óra:Dogaírás,ugye senki sem tanult,minek is azt?!Szóval lö puskázás! :D Megkaptuk a feladatokat,mindenki puskázik szépen csendben,tanárnő járkál.Odaér egyik osztálytársamhoz(fiú),kérdezi:
-XZ mi van a lábad között?????
-Semmi Tanárnő. :PP:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!