Vannak vicces tanáraitok, tanáros történeteitek?
Nekem föcitanárom nagyon poén. =P
Például szoktunk videózni órán(de mivel nem emlékszik, mikor mit tanított, van, hogy egy videót két, egymást követő órán is látunk ;P. Egyszer a kép megállt. Erre ő:
"Gyerekek, ez miért áll meg?"
Aztán újraindult. Majd megint megállt. Azt mondja: "Megfordulok akkor és tanítok, szóljatok, ha elindult!"
Amúgy érdekesen tanít:
"Ez az északi félteke melyik féltekéje a Földnek?"
T:Ez a tengely mije a Földnek? Laci!
L: A tengelye!
T: Helyes!
"Az Alföldet azért nevezzük köznyelvben Nagyalföldnek, mert nagyobb, mint a Kisalföld."
"A Milka tehenek nem lilák!"
A diákok meg azzal szivatták a nőt, hogy kukát raktak az ajtó elé, kopogtak, zajongtak, a tanárnő kinyitotta az ajtót, és a kuka kiborult. Na ez többször is megtörtént egy nap. :D
Közölte velünk, hogy "de egyébként nem csak ti röhögtök rajtam, hanem a többi osztály is"
Ballagáson pedig marha nagyot esett a küszöbben. Úgy röhögtem. Videóra kellett volna venni. :D Hasonlókat várok
A nemet tanarnom roman anyanyelvu volt, de kicsit tudott magyarul. Fel volt irva par szo nemetul is es magyarul is, koztuk a "kakas" szo. Szoltunk, hogy az egyik szot helytelenul irta, kell ra egy ekezet. Nem tudta pontosan, melyik szorol beszeunk, ezert sorba kerdezte, hogy hova rakja az ekezetet. Amikor a "kakas" masodik a betujere rabiggyesztette az ekezetet, az egesz osztaly szakadt a rohogestol.
Mas: a biologia tanarno mikroorganizmus helyett mikroorgazmust mondott.
Mas: roman ora, feleles, egy szoke buta osztalytarsunk "ie" utotaggal kellett szavakat irjon a tablara. Tobbek kozt ezt irta: "muie"- ez azt jelenti, hogy "g*ci" :D
BioszT: Hogyan szaporodnak az egysejtűek? Osztódással és…
Én: Szorzódással
FöciT: *nem tud igazán jól rajzolni, ezért mindig meg szokta jegyezni, hogy 'nem pontos a rajz'.*
*Ha videót nézünk akkor egyszer-kétszer hangosan elkezd gondolkodni, hogy melyik gombbal lehet leállítani a videót*
Angolórán haverom beszélgetett. Tanár:
-Ugye figyelsz András?
-Igen tanárnő, csak azt akartam kérdezni, hogy hogy mondják azt angolul, hogy majom?
-Monkey.
-És hogy majmok?
-Monkeys.
-És pl, hogy én majom vagyok?
-I am a monkey.
-...tényleg?
Meg volt egy másik angoóra. Osztálytáram szendvicset evett. Angol tanár mondja:
-Lehet enni az órán, de csak akkor, ha megosztod velem a szendvicset. (erre elvette a sráctól a szendvicset és beleharapott egyet).
A srác meg:
-Rendben, (majd visszavette a szendvicset kettényitotta és belecsulázott egy jóízűt, majd ette tovább)
Szakadtunk
töri óra:a barátnőm elaludt az órán és amikor többen is felakarták ébreszteni a tanár szólt rájuk
infó óra:egyszer mikor bedühödött ránk akkor bezárta az ajtót belülről én meg másztam ki az ablakon(2 emelet)többitöbbiek meg mondták h hívjuk a rendörséget!!!
máskor technikaórán annyira dühös volt hogy vörös volt a feje és miközben beszélt rázkódott a tokája.Barátnőmmel csendben,sunyiban nevetni kezdtünk.Aztán egyre hangosabban és a végén kitört a nevetés. Megkérdezte min röhögök. Én meg mondam h semmi...semmi.... erre ő: te idióta vagy?? mert csak az idióták röhögnek a semmin... sztek a válaszom?? :persze én azvagyok!! viccvolt!!
Egyszer infóóránk volt.Vártuk hogy jöjjön be de egyelőre nemjött... szépen telt az idő... óra 5... óra 15... és így tovább... 30-kor kicsengettek és bementünk a tanáriba... kiderült hogy összecserélte az órarendeket és azthitte lukasórája van... hát.. nekünk lett lukasóránk!!
nonpolyén volt
Pont ma volt!
haverom dúdolgatott magában,nagyon zavart és mivel mögöttem ült adtam neki egy barackot amikor nem figyelt a tanár.
Erre megszólal suttogva az osztálytársam:
-Most mit csináltam?
Én:
-Bablevest b*meg
A környezetemben lévő 4 ember rákvörös fejjel borult a a padra köztük én is xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!