Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek aki most 2 év...

Szerintetek aki most 2 év együttlét után agresszívan reagál le dolgokat ez később elfajulhat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt Ő 21 éves .

Van, hogy bizonyos dolgokat szerintem sokkal agresszívabban reagál le, mint az normális lenne.

Van, hogy meg is szorítja a karom vagy lefog mert mondjuk megsértődtem és el akarok menni .

De sokszor olyan erősen szorít, hogy tényleg fáj.

Bevallom van, hogy "jogosan" van, hogy nagyon nem kellene úgy lereagálnia.

Mik a tapasztalataitok? Hosszú távra tervezünk (egyenlőre) de be kell, hogy valljam ettől kicsit félek.

Már többször megkérdeztem, hogy "ugye nem fogsz bántani később? " Mindig azt felelte, hogy dehogyis.

Van valakinek erről tapasztalata? Hogy a férje régen normális volt relatíve majd az idő múlásával egyre rosszabb lett? Köszi előre is.

20L

2011. dec. 16. 08:32
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik akit vertek. Ha elengedett volna néha az ex, hogy kiszellőztessem a fejem, nem lett volna vita. Érdekes a mostanival fele ennyit sőt 1/10-ed ennyit se veszekszünk. Hagyja, hogy magam megnyugodjak, ha épp érzékeny vagyok. Ezt a választ annak írtam, aki lefogja a barátnőjét.
2011. dec. 18. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!