Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek aki most 2 év...

Szerintetek aki most 2 év együttlét után agresszívan reagál le dolgokat ez később elfajulhat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt Ő 21 éves .

Van, hogy bizonyos dolgokat szerintem sokkal agresszívabban reagál le, mint az normális lenne.

Van, hogy meg is szorítja a karom vagy lefog mert mondjuk megsértődtem és el akarok menni .

De sokszor olyan erősen szorít, hogy tényleg fáj.

Bevallom van, hogy "jogosan" van, hogy nagyon nem kellene úgy lereagálnia.

Mik a tapasztalataitok? Hosszú távra tervezünk (egyenlőre) de be kell, hogy valljam ettől kicsit félek.

Már többször megkérdeztem, hogy "ugye nem fogsz bántani később? " Mindig azt felelte, hogy dehogyis.

Van valakinek erről tapasztalata? Hogy a férje régen normális volt relatíve majd az idő múlásával egyre rosszabb lett? Köszi előre is.

20L

2011. dec. 16. 08:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

A nagypapám alkoholista volt, amikor ivott, mindenki menekült otthonról. A mamámat évtizedeken keresztül verte, sokszor anyu is kapott. Nem egyszer előfordult, hogy vasvillával kergette a családot és anyunak a fejét a villanyoszlopba verte.

Ennyit arról, hogy a nők provokálják ki a dolgokat. Azt se tudod miről beszélsz 8:59-es.

2011. dec. 16. 09:23
 12/31 anonim ***** válasza:
10! Akkor te jól elverted, hogy rendet tanuljon? Na bumm. Ha háztartási alkalmazott kell, akkor tarts házvezetőnőt és ne nősülj. Bár egy feleség még mindig olcsóbb és a krváért sem kell külön fizetni.
2011. dec. 16. 09:26
 13/31 A kérdező kommentje:

Én meg értem a férfit is. Igen, sok nő sokszor ok nélkül hisztizik. De ez sem igaz , mert nem ok nélkül, csak egyszerűen a férfi nem tudja megérteni, hogy a nőnek miért "akkora dolog az a valami" .

De akármit csinál,mond,tesz a nő, szerintem tilos lenne bármilyen fokú agresszióra. Ha mégis van, ott már rég baj van. Vagy nincs igazam?

2011. dec. 16. 09:28
 14/31 anonim ***** válasza:

9:15-ös!

A témádnak semmi köze a feltett kérdéshez, írj ki kérdést, ha ezt szeretnéd boncolgatni. Ennél a kérdésnél nem azért vagyunk itt, hogy a te problémáddal foglalkozzunk.

2011. dec. 16. 09:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező, tilos az agresszió. Már tudod a választ. Kívánom, hogy helyesen dönts és megtaláld azt a férfit, akivel nyugodtan boldog lehetsz.
2011. dec. 16. 09:36
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

Ez csak rosszabb lesz. Nálam is így kezdődött, aztán jöttek a "medvepuszik" nevelőcélzattal (magyarul addig öklözte a karom miután letepert a földre míg el nem némultam, pofon, alapos megrázás ha "hisztiztem". Elkéstem és 10 percet várnia kellett az ajtóban mert nem vitt kulcsot erre neki lökött a falnak, felképelt, lelökött az ágyra, amiről legurultam, üvöltözött, majd leült a géphez és azt mondta, hogy ha felkelek a földről megöl. Ez volt az utolsó ilyen. Annyira szégyelltem magam, hogy így megalázott, hogy ezek után felkeltem ellene és véresre haraptam meg karmoltam mikor megragadta a karomat, mint ahogy neked is.

Iszonyat komolyan mondom, nem tudom mi tartott mellette. Valahogy mindig elérte, hogy magamat hibáztassam. szerinte nem kaptam elég pofont gyerekkoromban és most neki kell nevelnie vagy ilyeneket mondott. Őt bezzeg minden nap verték, hát ez lett az eredménye.

Azóta új barátom van, szinte sose veszekszünk, megütni sose lenne képes, szeretjük egymást, és baromi boldog vagyok :)

Tanácsot nem akarok adni, mert a tanács veszélyes, kitudja hogy sül el, de halkan megsúgom, hogy rosszabb lesz.

Egyet ígérj meg, ha elcsattan egy pofon vagy bármi, AZONNAL lelépsz. Vagy ha zavar, hogy így megfogja a karod akkor szólj neki, ha nem hagyja abba, akkor helyezd kilátásba a szakítást.

2011. dec. 16. 09:45
 17/31 anonim ***** válasza:

En a helyedben nem terveznék vele hosszùtàvra. Nem fog jó vége lenni, ha màr most ezt csinàlja veled!

Az egyik vàlaszolónak irom, hogy vannak férfiak akiknek minden meg van csinàlva, az olyanok meg hanyag nõkre vàgynak.

Nem lehet màr semmit sem érteni sem a nõknél sem a férfiaknàl!Mindenki megy a maga feje utàn!

2011. dec. 16. 09:56
 18/31 anonim ***** válasza:

A párom egyszer szorította meg erősen a kezemet, bevallom jogos volt, mert hisztiztem és ott akartam hagyni (még gimisek voltunk). De még aznap megmondtam neki, hogy ha egyszer az életben kezet emel rám többet engem nem lát, és ezt nagyon komolyan gondolom.

Számomra nyilvánvaló lenne helyedben, hogy lelépnék ebből a kapcsolatból, mert ez nem vezet sehová, maximum az agresszióhoz, később lelki terrorhoz. Ha úgy érzed van értelme küzdeni ezért a kapcsolatért akkor beszéld meg vele, hogy neked fáj amikor ezt csinálja és félsz. (az őszinteség a legjobb és leghatásosabb módszer)

Én már akkor is szakítanék a párommal, ha agreszív megnyilvánulásai lennének szóban, nemhogy tettben. (itt nem arról van szó, hogy nincs veszekedés soha, de az ember válogassa meg a szavait). Pedig nagyon szeretem, de én nem tenném ki magam ennek a megaláztatásnak.

Szerencsémre nincs okom aggódni, tudom, hogy sosem lesz ilyen, nagyon jó nevelést kapott. (többet nem engednék be a házba, ha engem bántana:))

21-L

2011. dec. 16. 10:07
 19/31 A kérdező kommentje:

De én úgy érzem, hogy soha nem lenne képes megpofozni vagy úgy megverni. Csak ez a kézragadás aggaszt, de annyira nem tudom elképzelni, hogy valaha ennél tovább fajulhatna de emellett mégis aggaszt.

Ti se tudtátok volna elképzelni a párotokról?

2011. dec. 16. 10:10
 20/31 anonim ***** válasza:
34%

Imádom, hogy minden hülye nő megjósolja mi fog történni, hogy ebből verés lesz stb..pedig nem is ismerik a férfit. Nekem az előző bnőm volt olyan, hogy mindig hisztizett és nálunk is előfordult nagyon sokszor, hogy sértődötten el akart menni stb. én is ilyenkor megfogtam és "nem engedtem el",mert nekem az a filozófiám, hogy ha gond van üljünk le beszéljük meg,nem hisztizni kell mint egy 5 éves. Ilyenkor persze egy külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy "agresszív" vagyok, ha csak annyit lát, hogy lefogom és nem tudja az előzményeket.Veletek nőkkel sem könnyű mindig, de ti ezt ahogy látom sosem fogjátok felfogni, mert szinte minden kommentből sugárzik , hogy csak egy férfi lehet szemét.

Ha változtatsz a viselkedéseden kérdező(mert te is elismered, hogy sértődékeny vagy) és nem fogsz rá okot adni, hogy fizikailag visszatartson,akkor figyeld meg hogy viselkedik. Ha ok nélkül folytatja, akkor egyszerűen ilyen,de ebből sem következik automatikusan, hogy agresszívabb lesz. Ha pedig abbahegyja, akkor logikus, hogy miért csinálta eddig.

2011. dec. 16. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!