Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek aki most 2 év...

Szerintetek aki most 2 év együttlét után agresszívan reagál le dolgokat ez később elfajulhat?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt Ő 21 éves .

Van, hogy bizonyos dolgokat szerintem sokkal agresszívabban reagál le, mint az normális lenne.

Van, hogy meg is szorítja a karom vagy lefog mert mondjuk megsértődtem és el akarok menni .

De sokszor olyan erősen szorít, hogy tényleg fáj.

Bevallom van, hogy "jogosan" van, hogy nagyon nem kellene úgy lereagálnia.

Mik a tapasztalataitok? Hosszú távra tervezünk (egyenlőre) de be kell, hogy valljam ettől kicsit félek.

Már többször megkérdeztem, hogy "ugye nem fogsz bántani később? " Mindig azt felelte, hogy dehogyis.

Van valakinek erről tapasztalata? Hogy a férje régen normális volt relatíve majd az idő múlásával egyre rosszabb lett? Köszi előre is.

20L

2011. dec. 16. 08:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem senki nem úgy megy hozzá a férjéhez, hogy már akkor is ütlegeli, ez valszeg később alakul ki.

A helyedben én is tartanék tőle, kiszámíthatatlan :(

2011. dec. 16. 08:35
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így kezdődött.Aztán mikor nagyon biztos volt magában,elcsattant 1 pofon aztán a másik,és jött a többi.Annyi,hogy kékre zöldre soha nem vert,de a pofonok és a haj húzások,kar szorítások végig ott voltak.Na most feljött bennem minden:S:S:'(

Vigyázz vele,mert mire észbe kapsz nem lesz erőd kiszállni!

2011. dec. 16. 08:38
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, ez a fiú előbb utóbb verni fog.
2011. dec. 16. 08:40
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elfajulhat. Az én apukám is nagyon agresszív volt fiatalon, nem hirtelen haragú, de amikor elborult az agya, akkor ütött vágott mindenkit. Mondjuk anya hibája is, mert ő meg mindenért ordít, mint a sakál, amit nem lehet elviselni. De apa már eljutott arra a pontra, hogy nem érdekli, ha ordít. Viszont volt, hogy ilyenért ájulásig verte, csak hagyja már abba. A bátyám most ugyanezt csinálja a menyasszonyával és egyre durvább. Pár éve még mondtam a lánynak, hogy én a helyében most lelépnék (bátyám engem is megvert, míg itt lakott), de ugye mindkettő esküdözött, hogy sose bántaná. Na, most hogy összeköltöztek, őt veri, nem engem. Ő így vezeti le a feszültséget, pl. ha vitatkoznak valamin és az érvei nem elég erősek. Szóval elmérgesülhet, méghozzá jó eséllyel. Ahhoz, hogy valaki máshogy reagáljon le ilyen helyzeteket, nagyon nagy önuralom kell. De még úgy is vagy sikerül neki, vagy nem. Én a helyedben szakítanék a fiúval. Nekem is volt hasonló, az volt a reakciója, hogy akkor öngyilkos lesz. Természetesen nem lett, csak ne lepődj meg, ha egy ilyen dologra is furcsán reagálna. Meg futott utána, mikor én elindultam biciklivel. :S Szerencsére sose volt jó kondiban, úgyhogy csak pár száz méterig bírta. Azóta nem találkoztunk, csak mikor cuccot cseréltünk. Nem hiányzik, kivirágoztam.
2011. dec. 16. 08:43
 5/31 anonim ***** válasza:
13%
Hangsúlyozom, a nők nagy többsége maga váltja ki az agressziót, méghozzá szándékosan! Feszegetik a húrt, hogy meddig mehetnek el, provokálják a férjüket/élettársukat, aztán meg halálosan megvannak sértődve, ha a férfi agresszívan viselkedik!
2011. dec. 16. 08:59
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az válthatja ki az agressziót, ha nekiesik késsel vagy egyéb fegyverrel. Olyan nehéz otthagyni a nőt, és elmenni sétálni? Ezek nevezik magukat férfinak?
2011. dec. 16. 09:00
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Nincs az a provokáció, ami jogot adhatna egy férfinak, hogy megüssön egy nőt.

Ez a kapcsolat nem szerencsés. A mostani karszorítás később átmehet pofonba. Már kezd idomítani, még hat a szerelem, mert azt mondod "Bevallom van, hogy "jogosan"". Olyan nincs, hogy jogosan. Nem foghat le, nem szoríthatja meg a kezed. Ahogyan azt sem tilthatja meg, hogy elmenj. Megkérhet, kérlelhet, könyöröghet, de nem foghat le. Ha akarsz úgyis visszamész. Ha lefog, akkor a tulajdona vagy és nem a szerelme.

2011. dec. 16. 09:08
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
Sokszor a nők b@szogatják a férfiakat! Mint mondtam, feszegetik a húrt, hogy mik a határok! Nem kell a férfiakat ok nélkül csesztetni és akkor nincs probléma!
2011. dec. 16. 09:09
 9/31 anonim ***** válasza:
100%
Tehát vigyázz a szádra, mert a paraszt leverheti a fejed, ha nem tetszik neki, amit mondassz?
2011. dec. 16. 09:10
 10/31 anonim ***** válasza:
0%
Ne forgasd ki a szavaimat! Nem azt mondtam, hogy mindent a férfira kell hagyni, csak annyit, hogy nem kell minden apróságért veszekedni! Dolgoztam vidéken és csak a hétvégére jártunk haza! Nagy meló, jó pénz! Hazajöttem és se takarítva, se főzve nem volt! Ezután még meg volt sértődve, hogy szóvá tettem! Annyit mondott, hogy úgysem vagyok itthon, mit foglalkozok vele! Tehát ez a nő részéről teljesen elfogadott?
2011. dec. 16. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!