Szerintetek aki most 2 év együttlét után agresszívan reagál le dolgokat ez később elfajulhat?
2 éve vagyunk együtt Ő 21 éves .
Van, hogy bizonyos dolgokat szerintem sokkal agresszívabban reagál le, mint az normális lenne.
Van, hogy meg is szorítja a karom vagy lefog mert mondjuk megsértődtem és el akarok menni .
De sokszor olyan erősen szorít, hogy tényleg fáj.
Bevallom van, hogy "jogosan" van, hogy nagyon nem kellene úgy lereagálnia.
Mik a tapasztalataitok? Hosszú távra tervezünk (egyenlőre) de be kell, hogy valljam ettől kicsit félek.
Már többször megkérdeztem, hogy "ugye nem fogsz bántani később? " Mindig azt felelte, hogy dehogyis.
Van valakinek erről tapasztalata? Hogy a férje régen normális volt relatíve majd az idő múlásával egyre rosszabb lett? Köszi előre is.
20L
Szerintem senki nem úgy megy hozzá a férjéhez, hogy már akkor is ütlegeli, ez valszeg később alakul ki.
A helyedben én is tartanék tőle, kiszámíthatatlan :(
Velem is így kezdődött.Aztán mikor nagyon biztos volt magában,elcsattant 1 pofon aztán a másik,és jött a többi.Annyi,hogy kékre zöldre soha nem vert,de a pofonok és a haj húzások,kar szorítások végig ott voltak.Na most feljött bennem minden:S:S:'(
Vigyázz vele,mert mire észbe kapsz nem lesz erőd kiszállni!
Nincs az a provokáció, ami jogot adhatna egy férfinak, hogy megüssön egy nőt.
Ez a kapcsolat nem szerencsés. A mostani karszorítás később átmehet pofonba. Már kezd idomítani, még hat a szerelem, mert azt mondod "Bevallom van, hogy "jogosan"". Olyan nincs, hogy jogosan. Nem foghat le, nem szoríthatja meg a kezed. Ahogyan azt sem tilthatja meg, hogy elmenj. Megkérhet, kérlelhet, könyöröghet, de nem foghat le. Ha akarsz úgyis visszamész. Ha lefog, akkor a tulajdona vagy és nem a szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!