Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő eldöntheti, hogy...

Egy nő eldöntheti, hogy akar-e gyereket. Egy férfi miért nem?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal férfi, akinek a barátnője pár hónapos kapcsolat után, gyógyszer mellett teherbe esik.

A fiú nem akar még gyereket, a lány igen. A lány az ország másik végébe költözik rokonokhoz, pár év múlva gyerektartásért perel, amit meg is kap. Átlagos gyári munkás fizetés 120ezer, ebből-20%, 85ezer. A gyermeket nem is ismeri, lehetősége sincs meglátogatni, miközben a fizetése éhenhalni elég.

Kérdem én: a férfinak miért nincs beleszólása, hogy szeretne-e babát, vagy sem?

2011. dec. 15. 15:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Sokat ér vele, ha nem lesz pénze rendesen látogatni a gyereket.

Lehet, hogy most össze tudta spórolni a pénzt útiköltségre, de kétlem, hogy minden hónapban sikerülni fog.

Hacsak nem lesz jobban fizető munkája, vagy nem költözik a gyerek közelébe.

Tényleg, azt nem lehet elérni a bíróságon, hogy minden 2. utazás költségét a gyerek anyja fizesse? Elvégre nem tehet róla az apa, hogy olyan messzire költözött az ex.

2011. dec. 16. 12:11
 22/22 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem,hogy miért kell fizetned?ezek szerint aláírtad az apasági nyilatkozatot így a gyerek a te nevedre került,én úgy tudom,hogy csak akkor vagy köteles fizetni,ha a gyerek a te neveden van.
2011. dec. 19. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!