Mi volt a legnagyobb hülyeség amit eddig csináltál? Minden választ felpontozok :-)
Munkahelyi buliban, kb 20 kolléga jelenlétében, sakál részegen smároltam a nagyfőnökkel, majd le is feküdtem vele az irodájában.
Azóta százezer lépés távolságot tartunk és nagyon rossz a kapcsolatunk. A kollégák előtt pedig azóta is ég a pofám.
Fú..sok hülyeséget csináltam..
-Lek u rváztam egy osztálytársamat, miközben a tanár ott ült mellettünk
-Uncsitesómmal elmentünk este sétálni, amikor náluk voltunk, és nem szóltunk senkinek, a szüleink meg már a rendőrséget akarták kihívni, hogy eltűntünk..
-Megvertem az iskola udvarán egy gyereket, aki csúfolt
-Tegnap majdnem felrobbantottam a mikrót, mert a hűtőben volt a teavaj, én meg gondoltam, berakom a mikrohullámú sütőbe, hogy elolvadjon és lehessen kenni, csak annyi eszem nem volt, hogy a papírt levegyem róla és mikor már betettem, akkor jutott eszembe, hogy ez rossz ötlet volt és szerencsére még időben vettem ki, csak egy kicsit megégett a papír...de azért ijesztő volt
-A volt barátnőm (nem szerelemből, csak barátilag barátnőm) ellopott vmit egy volt osztálytársunktól és mikor összevesztünk, beárultam a meglopott csajnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!