Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy második keresztnevem legyen?
Utálom a keresztnevemet! Sose szerettem, rengetek van belőle, nekem nem tetszik. Felszeretnék venni egy második keresztnevet de a szüleim nem nagyon akarják megengedni, azt mondják, hülyeség.. mert szép a nevem. De én viselem és nekem kell szerintem elsősorban, hogy tetszen.
És kb. mennyibe kerül? Azt tudom, hogy az okmányokat újból kell csináltatni.
16 éves leszek. /l
Blanka Felícia vagyok.
Nekem csak a Felícia tetszik, a Blankát rühellem, pláne kimondva olyan, mintha egy gyümölcs vagy egy joghurt márka lenne.
Többnyire teljes néven mutatkozok be, ésakkor mindig jön, hogy "Deszépenívnak :O"
Szall innentől nemzavar, FUCKYEAH.
Igen, én voltam :)
A Fatime is szép, mondjuk szeretem az arabos dolgokat. Szóval mindenképp valami olyasmit szeretnék. :)
A Judit Fatime jól hangzik. Egyébként én is ebben a cipőben járok, csak egy keresztnevem van, amit nem szeretek. A jó hír, hogy mostanra (majdnem 30 vagyok) már megszoktam annyira, hogy ne akarjak hosszas huzavona árán még egyet. Azt viszont évek óta tudom, hogy ha valamilyen oknál fogva nevet változtatnék, mi lenne a teljes nevem, mindent lecserélnék.. :)
Éééés egyébként én nagyon szeretem a Hedvig nevet is, amikor bizonyos okból választani kellett, én azt választottam :) Szerintem semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!