Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy megengedjék?...

Mit tegyek hogy megengedjék? (lent)

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy pici kiskutyát magam mellé,nincsen testvérem és elég egyedül érzem magam és egy kis állatka megnyugtatna,de nem engedik a szüleim,pedig megigértem hogy leszűkíteném a programjaim és levinném rendszeresen sétálni ,télen is a leghidegebbe,és ezt nem csak mondom mert már volt 2 kutyám,és velük is foglalkoztam ,2 éves korom óta kutyákkal foglalkoztam és nem birom ki nélkülük:S
2011. nov. 15. 21:01
 1/8 tekike99 ***** válasza:
mi az ok, amiért nem engedik meg? így nehéz válaszolni :)
2011. nov. 15. 21:05
 2/8 A kérdező kommentje:
hogy hullik a szőre,de ezen is lehet változtatni mert nem minden kutyának hullik
2011. nov. 15. 21:08
 3/8 tekike99 ***** válasza:
akkor győzd meg őket arról, hogy ez így is van. pl. a yorkshire terriernek tényleg nincs aljszőrzete, a szőrének állaga inkább a hajhoz hasonlít, tehát tényleg nem hullik. lakásban is tartható. mutass erről nekik neten valami hiteles oldalon infót, vagy könyvben. ha ennyi, akkor simán el tudod intézni, különben is itt a karácsony, mi lenne remekebb ajándék? plusz áldozz be még egy szülinapot mondjuk :)
2011. nov. 15. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
nem csak rázzák a fejüket hogy nem semmiképpen nem :/ feladtam :/ köszönöm szépen az ötleteket
2011. nov. 15. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
tégy valamit és akkor hátha megengedik.például elmégy egy versenyre vagy valami és akkor jutalomként egy kutyust kérsz.
2011. nov. 15. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
előző vok:azért ne add fel.:)
2011. nov. 15. 22:01
 7/8 A kérdező kommentje:
bármit teszek vagy mondok méginkább ellenkeznek :S nem értem pedig tényleg foglalkoznék vele
2011. nov. 16. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
érvelj azzal hogy sok kutyusnak nincs gazdija,rossz körülmények között élnek,és ha lenne egy kutyusod,akkor megmentenél 1et közölük.előző vok
2011. nov. 17. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!