Mit tegyek hogy megengedjék? (lent)
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy pici kiskutyát magam mellé,nincsen testvérem és elég egyedül érzem magam és egy kis állatka megnyugtatna,de nem engedik a szüleim,pedig megigértem hogy leszűkíteném a programjaim és levinném rendszeresen sétálni ,télen is a leghidegebbe,és ezt nem csak mondom mert már volt 2 kutyám,és velük is foglalkoztam ,2 éves korom óta kutyákkal foglalkoztam és nem birom ki nélkülük:S2011. nov. 15. 21:01
1/8 tekike99 válasza:
mi az ok, amiért nem engedik meg? így nehéz válaszolni :)
2/8 A kérdező kommentje:
hogy hullik a szőre,de ezen is lehet változtatni mert nem minden kutyának hullik
2011. nov. 15. 21:08
3/8 tekike99 válasza:
akkor győzd meg őket arról, hogy ez így is van. pl. a yorkshire terriernek tényleg nincs aljszőrzete, a szőrének állaga inkább a hajhoz hasonlít, tehát tényleg nem hullik. lakásban is tartható. mutass erről nekik neten valami hiteles oldalon infót, vagy könyvben. ha ennyi, akkor simán el tudod intézni, különben is itt a karácsony, mi lenne remekebb ajándék? plusz áldozz be még egy szülinapot mondjuk :)
4/8 A kérdező kommentje:
nem csak rázzák a fejüket hogy nem semmiképpen nem :/ feladtam :/ köszönöm szépen az ötleteket
2011. nov. 15. 21:16
5/8 anonim válasza:
tégy valamit és akkor hátha megengedik.például elmégy egy versenyre vagy valami és akkor jutalomként egy kutyust kérsz.
7/8 A kérdező kommentje:
bármit teszek vagy mondok méginkább ellenkeznek :S nem értem pedig tényleg foglalkoznék vele
2011. nov. 16. 11:54
8/8 anonim válasza:
érvelj azzal hogy sok kutyusnak nincs gazdija,rossz körülmények között élnek,és ha lenne egy kutyusod,akkor megmentenél 1et közölük.előző vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!