Ha megszólít, akkor miért teszi hozzá mindig a keresztnevem?
Az egyik ismerősöm mindig így beszél mostanában:
-Szia Szandi (és mosoly)
-Nézd Szandi
-Jól van Szandi majd találkozunk
és hasonlók. Miért teszi hozzá mindig a nevem? :D
Nem, ez nem az, hogy gyakorol.
Nem tudom, ertheto leszek e, de azzal, hogy hozzateszi a nevedet, olyan mintha "bokolna", jot akar vele, esetleg meg nyomatekot akar adni a mondandojanak. Mindenkinek az anyanyelve legszebb szava a sajat neve, es ha valakit a neven szolitanak, igy, ahogy Teged, akkor azzal fel akarja hivni a figyelmedet, akar tudatosan, akar nem.
Probald ki Te is.
Én ennek örülnék, mert eléggé tetszik nekem :))
Csak olyan furcsa a helyzet, mert mikor vele vagyok mintha egy mágnes mellett állnék, és ő is "apró lépéseket tesz felém" de mégsem történik semmi...Beszélgetünk pár mondatot, viccelődünk, aztán elköszönünk egymástól és ennyi.
Ja, azt elfelejtettem irni, hogy ha kolcsonosen vonzzatok egymast mint ket magnes, akkor tuti tortenni fog valami hamarosan. Hogy eddig miert nem? Talan o is felenk, nem biztos a dolgaban. De ez a mostanaban a nevedet szolitas csak az lehet, hogy fel akarja hivni a figyelmedet. mellesleg ezt munka kozben is be lehet vetni, pl ha a fonokkel beszelsz, vagy esetleg uzlettarssal, vagy valakivel akivel dolgozni szeretnel a jovoben. nekem bejon.
A pasit meg vedd le a labarol ;) es ird meg mi lett!!!
Köszi a válaszokat :)
De amúgy miket kellene csinálnom? :D az a baj, hogy én nagyon félénk vagyok, meg annyira zavarban mikor vele vagyok, tisztára megnémulok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!