Ugye van remény ennek a házasságnak a megmentésére?
4 éves házasságban (kapcsolat már csaknem 10 éves) a férjemről kiderült, hogy megcsalt egy kolléganőjével, fél éve tartott a kapcsolat, mikor rájöttem. Kislányunk másfél éves volt, én a második babánkat vártam. Állítólag nagyon szerelmesek egymásba. Először talán az én reakcióm hatására (azt mondtam, hogy úgy érzem menni akar, s nem tartom vissza, ha úgy boldogabb) el akart minket hagyni, de végül úgy döntött marad. Nem csak a gyerekek miatt, számára a család rendkívül fontos, és felépítettünk egy életet, szeret hazajönni, stb.
Befejezte a kapcsolatot a nővel de naponta találkoznak, hiszen egy heyen dolgoznak. Ez már fél éve történt, azóta próbáljuk élni az életünk, sok minden változott, de engem azért zavar, hogy néha beszélgetnek telefonon, sms-eznek. Férjem szerint így könnyebb túllépnie az egészen, hogy nem egyik pillanatról a másikra "veszti" el, hanem fokozatosan. Tudom, hogy fizikailag nincsenek együtt, de mégis rosszul esik. Mindannak ellenére amit tett, én nagyon szeretem, s tisztelem, hogy úgy döntött ahogy, hogy elnyomja az érzéseit a másik iránt, de néha úgy érzem nem bírom ezt az egészet, és örlődöm. Vajon meddig tart míg túlleszünk ezen az egészen? Ugye érdemes küzdeni?
Hát úgy néz ki, hogy a férjed csak szeret téged, de még a kolléganőjét is, még akkor is, ha már fizikailag nincsenek együtt.
Nehéz itt bármit is mondani.
Szerintem te is szerezz be valakit a férjed mellé - bármilyen furának tűnik is ez első hallásra -, így egyensúlyba lenne a kapcsolatotok újra, mert így megalázott és kiszolgáltatott helyzetben vagy.
számára a család rendkívül fontos
Ha tényleg fontos lenne számára a család akkor nem lépett volna félre.
Ez az ember egy undorító féreg, van egy kis lányotok a másikkal meg épp terhes voltál ő meg félre járt kufircolni.
Én akármennyire is szeretném a férjemet ha így aljas módon csalna meg, pakolhatná a cuccát és mehetne. Én egy ilyen embernél jobbat érdemlek.
5. vagyok.
A lényeg: 1 év után mikor munkából hazaért, közölte, hogy nem tud mit tenni, de beleszeretett.
Ezt akarod megvárni?
Most it lehet erre irni? Azt, hogy a ferjed meg mindig hulyenek nez? Persze, hogy szeret hazajonni, meg van minden otthon.
Persze hogy nagyon szeret Teged, gyerekeket, es a legfontosabb, hogy a csalad a legfontosabb neki. Ilyet mint Te, meg egyszer nem fog talalni.
;(
A férjednek sajnos mindenki fontosabb, mint TE. Ha ezen nem sikerül változtatni, akkor nincs esély.
A véleményem már többen elírták, így a férjed inkább nem minősítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!