Elbírja egy kapcsolat a titkokat? Neked mennyi férn (e) bele?
Figyelt kérdés
Párom mostanában sokat titkolózik. Külföldön dolgozik,így csak annyit tudok róla,amennyit elmond. Mindenhol jelszót változtatott,hogy még csak véletlenül se tudjak utána nézni semminek(kivéve az e-mailjeit). mikor szépen rákérdeztem,közölte,hogy mindig is voltak titkai és lesznek is.itt most nem arról van szó,hogy mindent tudnom kell.De ilyen távolságból amennyit mesél és tudok róla,az édes kevés. És ugye bármit megtehet,mert senki nem látja,én meg úgyse tudom meg. A lényeg: nektek belefér e a titkolózás,a titkok a kapcsolatba? Ha igen,akkor hol a határ?2011. dec. 14. 09:26
21/21 anonim válasza:
Még az e-mail címét sem tudom, pedig másfél éve együtt vagyunk, nyilván,mert nem ott kommunikálunk. Sosem jutott eszembe, hogy megnézném vagy bármi, még talán a telefonját se fogtam kézbe, el nem tudnám képzelni, hogy kutakodjak. Volt kapcsolataimban feltörtem a fiókokat, míg fürödtek átnéztem a telefont, de ez senkinek sem jó. Igen, mindenkinek vannak titkai,meg kell hagyni a személyes terét, hogy érezze, az övé. Ami érint téged, úgyis elmondja, ne idegeskedj ezen, bízz meg benne, különben felőröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!