Rendmániából kigyógyulni hogyan?
Borzasztóan érzem magam.Édesanyám rendmániás volt és soha nem volt semmi jó, amit csináltam, állandóan azt hangoztatták, h semmit nem érek, amit én akarok az minden gyerekes, hülyeség, stb.
6 éve meghalt, férjhez mentem, van 2 szép kisfiam, de onnantól, h ő meghalt mintha minden tulajdonságát átvettem volna.Állandóan takarítok, összeveszek a családdal ha nincs minden derékszögben a helyén, tökéletes akarok lenni mindenben és olyan magas a magamnak állított mérce, h szinte lehetetlen minden területen elérnem, ezért állandóan elégedetlen vagyok magammal ami tovább rontja az önbizalmam.
Gyűlölöm néha, h nőnek születtem, állandóan a férfiakhoz hasonlítom magam, sportban, mindenben hozzájuk akarok felnőni (2 bátyám van amúgy) és nem bírom elviselni ha akár boxedzésen akár az edzőteremben azt nézik, h biztos csak egy gyenge nő.Lassan izmosabb vagyok mint egy átlag férfi de tudom, h velük soha nem vehetem fel a versenyt és ez kikészít.Tudom a fejemmel, h hülyeség de nem tudom mégse elfogadni, felfogni.
Sajnos emiatt a fiaimtól is magas elvárásaim vannak.
Barátnőim sose voltak, csak férfiakkal barátkozok, nőkkel még beszélgetni sem tudok.Persze nem úgy kell elképzelni mint egy rossz leszbit, aki pasiként öltözik, stb, de nagyon sportos vagyok és csak ennek élek.(Mondjuk ez nem baj de a többi nagyon zavaró már).Mit tehetnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!