A lányom mindent elmond a tanárának és ő lett a legfőbb bizalmasa, tömi a fejét hülyeségekkel, mit tehetnék?
Akármi történik itthon vagy máshol vele, azt elmondja a tanárnak. Ha összeveszünk valami apróságon, úgy állít be, mintha itthon állandóan terrorizálnám. Volt olyan, hogy egyik este összekaptunk valamin, másnap a tanáránál volt egész délután, mert azt mondta neki, hogy nem akar hazajönni, mert úgyis csak bántják itthon. A tanár meg elhiszi neki, hogy őt senki nem érti meg és mindenki szemét vele, még adja is alá a lovat. Nagyon rossz hatással van rá az az ember, neki elmond mindent, nekem semmit. Azt mondja a lányom, hogy mert csak ő érti meg, de ez hülyeség, nem is egy korosztály és én is meghallgatom, meg a többi barátja is. Nem tudom, hogy mit tehetnék, régen nem volt ilyen, egy 2-3 hónapja elnézést a kifejezésért, de dilizett be és mániája lett, hogy vele mindenki intoleráns. Segítenének, hogy mit tehetnék ezzel a gyerekkel?
Előre is köszönök minden tanácsot.
szia!
Két dolog lehet, az egyik, hogy nálatok van otthon komoly probléma amit megpróbálsz elbagatellizálni és a lányod tényleg a menekülő utat keresi a tanárában, érdemes lenne elgondolkodni, hogy mégis mi vezethetett idáig. Azon kívül, hogy a lányod a hibás a tanárra a hibás, csak ti nem vagytok azok.
Aztán persze lehet, hogy tényleg valamelyik fél szerelmes a másikba. Akkor viszont csak az a kérdés, hogy még is hány éves a tanárra a lányodnak, mert, hogy ha csak 22-25, akkor nem biztos, hogy a lány hátrányára válna egy ilyen kapocslat, mert egy felnőtt értelmiségi férfitől nem biztos, hogy túl sok rosszat kapna, tanulna. Mint egy 19 éves sráctól akinek az élete a alkoholról és a strigulák gyűjtögetéséről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!